Nädalavahetus Pariisis

Nädalavahetus Pariisis

Le Week-End

1h 33min  |  Draama, Romantika  |  Kinodes alates: 29.11.2013

Kõbusad briti seeniorid Nick (Oscari-võitja Jim Broadbent) ja Meg Burrows (Lindsay Duncan) otsutavad tähistada oma 30. pulma-aastapäeva Pariisis - linnas kus nad veetsid noorte armunutena oma mesinädalad. Argirutiini varjus kuhtunud suhte värskendamiseks ette võetud retk armastuse ja romantika pealinna toob esile staažika abielupaari suhtes aastatega kuhjunud pinged, kuid värskendav keskkonnvahetus aitab pikaaegset kaaslast ka hoopis uue pilguga näha.

NÄDALAVAHETUS PARIISIS on filmide "Notting Hill" ja "Hommikune sära" režissööri Roger Michelli ja eelkõige kirjanikuna tuntud Hanif Kureishi ("Lähedus", "Gabrieli and") koostöös valminud sümpaatne tragikomöödia, mis kulgeb eluterve huumoriga läbi naeru ja pisarate ning mille peaosades teevad suurepärased rollid Oscari-võitja Jim Broadbent ("Moulin Rouge") ja Lindsay Duncan ("Toscana päikese all"), värvikas kõrvalosas astub üles Jeff Goldblum.

Osades: Lindsay Duncan ("Toscana päikese all", "Ainult aja küsimus", telesari "Rooma"), Jim Broadbent ("Moulin Rouge", "Pilveatlas", "Raudne leedi"), Jeff Goldblum ("Kärbes", "Jurassic Park", "Isesesvuspäev") jt


Levitaja: Aurum Distribution OÜ
Lavastaja: Roger Michell
Osatäitjad: Jeff Goldblum, Jim Broadbent, Lindsay Duncan


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.