Kõnts

Kõnts

Filth

1h 37min  |  Komöödia, Draama, Krimi  |  Kinodes alates: 13.12.2013

Kultushiti TRAINSPOTTING looja Irvine Welshi romaanil põhinev KÕNTS (“Filth”) on räpane, nilbe ning sügavalt süsimust komöödia. Vähe sellest, et šovinistlik ja rassistlik, on KÕNTS poliitiliselt ebakorrektne ning üleüldiselt inimvaenulik film.

Korrumpeerunud narkosõltlasest uurija Bruce Robertson (James McAvoy) tahab ametikõrgendust. Ilmselgelt on ta parim kandidaat, sest ta kolleegid on eranditult idioodid. Mehe tüütuseks on toimunud mõrv ning Bruce’i boss nõuab juhtumi lahendamist. Pole probleemi! Bruce’il on kogu lugu kontrolli all – ta saadab süüdlase pokri, saab teenitult ametikõrgenduse, ning ka kodust lahkunud naine tuleb ta juurde tagasi. Pole probleemi!

Aga kas elu on ikka nii lihtne? Kas Bruce Robinson on on see, kelleks ta end peab? Mis üldse õigupoolest toimub?

Filmi režissöör ja stsenarist on Jon S. Baird (“Cass”). Peaosades James McAvoy (“Trance”, “X-Men: First Class”), Jamie Bell (“King Kong”, “Billy Elliot”), Jim Broadbent (“Moulin Rouge!”, “Bridget Jones’s Diary”), Imogen Poots (“V for Vendetta”) ja Eddie Marsan (“Sherlock Holmes”). Film põhineb Irvine Welshi (“Trainspotting”, “Acid House”) romaanil. Filmi muusika looja on Clint Mansell (“Requiem for a Dream”, “Black Swan”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Jon S. Baird
Osatäitjad: James McAvoy, James Marsden, Imogen Poots, Jim Broadbent, Jamie Bell, Kate Dickie


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.