Aitab jutust

Aitab jutust

Enough Said

1h 33min  |  Komöödia, Romantika  |  Kinodes alates: 03.01.2014

AITAB JUTUST on teravmeelne ning humoorikas inimsuhete keerukusest pajatav linalugu, mis näitab meile ilmekalt, et armuasjadega jäävad jänni ka inimesed, kellel peaks olema nende jaoks juba piisav kogemustepagas. Peaosades mitmekordsed Emmy-võitjad Julia Louis-Dreyfus (telesari "Seinfeld") ja James Gandolfini (telesari "Sopranod"), kes teeb selles filmis oma liiga lühikeseks jäänud karjääri viimase peaosa.

Lahutatud üksikema Eva (Julia Louis-Dreyfus) naudib keerulistest inimsuhetest prii elu, teenib elatist massöörina ja kardab lähenevat päeva, mil tema kallis tütar kaugel teises linnas ülikooliõpinguid alustab. Siis aga kohtub ta lahutatud, muheda, veidi kohmaka ning hea huumorimeelega varustatud Albertiga (James Gandolfini), kes samuti seisab silmitsi teadmisega, et tema tütar peatselt kodupesast välja lendab. Romanss nende kahe toreda inimese vahel puhkeb kiiresti õide ja arvestades tema eraellu hiljuti saabunud õnne on Eval isegi naljakas kuulata, kuidas tema poeedist klient Marianne (Catherine Keener) igal võimalusel oma endist abikaasat tagaselja kirub ja sarjab. Eva meeleolu muutub aga kiiresti, kui kogemata saab selgeks tõsiasi, et Marianne'i poolt alatasa maapõhja tallatav eks-mees ei ole keegi muu, kui Albert... Kas vastselt armunute armastus peab sellele ootamatule takistusele vastu?

Stsenarist ja lavastaja Nicole Holofcener ("Friends With Money") võtab kätte ja näitab meile ilmekalt, milline segadus käib kaasas sellega, kui inimene otsustab pärast pikka pausi taas kord inimsuhete rägastikku sukelduda. Peaosades mitmekordne Emmy-võitja Julia Louis-Dreyfus ("Seinfeld"), Catherine Keener ("40-aastane neitsi"), Toni Collette ("Väike Miss Päikesepaiste"), Ben Falcone ("Pruutneitsid") ja meie seast ülekohtuselt vara lahkunud James Gandolfini ("Sopranod", "Telgitagused").


Levitaja: Estonian Theatrical Distribution OÜ
Lavastaja: Nicole Holofcener
Osatäitjad: James Gandolfini, Julia Louis-Dreyfus, Catherine Keener, Toni Collette, Eve Hewson, Amy Landecker


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.