Soovin, et oleksid siin

Soovin, et oleksid siin

Wish You Were Here

1h 29min  |  Draama, Põnevik, Müsteerium  |  Kinodes alates: 23.08.2013

SOOVIN, ET OLEKSID SIIN on kaasahaarav psühholoogiline põnevusdraama, üks läinud aasta edukamaid Austraalia filme, mis valiti tänavuse Sundance´i filmifestivali avafilmiks. See on suurepäraste osatäitmistega ning meisterlikult pinget kruviv põnevik, mis on pälvinud Austraalias palju tunnustust nii režii, stsenaariumi, operaatoritöö, kui ka osatäitmiste eest (Joel Edgerton, Anthony Starr).

Neli austraallast otsustavad jätta argimured selja taha ning sõidavad spontaansele puhkusereisile Kambodžasse. Päike paistab, elu on tšill... kuni üks nende seltskonnast mõistatuslikult kaob.

Abikaasad Dave (Joel Edgerton) ja Alice ning naise õde Stephanie (Teresa Palmer) naasevad koju, Stephi peika Jeremy on aga jäljetult kadunud. Süütundest vaevatud sõbrad püüavad oma eluga edasi minna, kuid päevavalgele tuleb üha rohkem paljastusi reisil juhtunust. Üks neist teab tõde sellest, mis tegelikult juhtus tol saatuslikul täiskuuööl seal Kagu-Aasia paradiisirannas.

Osades: Joel Edgerton ("Suur Gatsby", "Võitleja", "Animal Kingdom", telesari "The Secret Life of Us"), Teresa Palmer ("Soojad kehad", "Võluri õpilane"), Anthony Starr (populaarne Uus-Meremaa telesari "Outrageous Fortune"), Felicity Price.


Levitaja: Estinfilm OÜ
Lavastaja: Kieran Darcy-Smith
Osatäitjad: Joel Edgerton, Teresa Palmer


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid