Segapere

Segapere

Blended

1h 57min  |  Komöödia, Romantika  |  Kinodes alates: 11.07.2014

"Segapere" on kolmas komöödia, kus mängivad koos Adam Sandler ja Drew Barrymore. Varem on nad koos üles astunud edukates romantilistes komöödiates “Mu pruudil on mälukas” ja “Pulmalaulik”.

Pärast kohutavat pimekohtingut on üksikvanemad Lauren (Barrymore) ja Jim (Sandler) ühel nõul vaid selles, et nad ei taha teineteist enam kunagi näha. Aga kui nad lähevad teineteise teadmata koos lastega võrratule perepuhkusele, peavad nad terve nädala jagama sviiti luksuslikus Aafrika safarikuurordis.

Filmis löövad veel kaasa Joel McHale (NBC telesari “Rahvaülikool”) Laureni endise abikaasa Markina, Wendi McLendon-Covey (“Pruutneitsid”) ta parima sõbranna Jenina, Kevin Nealon (telesari “Weeds”) ja Jessica Lowe (“RobotDown” veebilehel funnyordie.com) ülemäära romantilise paarina, kes samuti kuurordis peatuvad ning Terry Crews (“Palgasõdurid 2”) kuurordi laulva peremehena.

Bella Thorne (Disney kanali “Shake it Up”), Emma Fuhrmann ja Alyvia Alyn Lynd mängivad Jimi tütreid ning Kyle Red Silverstein ja Braxton Beckham mängivad Laureni poegi.

Filmi “Segapere” lavastaja on Frank Coraci, kes on Sandleri ja Barrymore'iga varem koostööd teinud filmis “Pulmalaulik” ning olnud Sandleri lavastajaks edukates komöödiates “Luuser Bobby” ja “Click – Superpult”. Stsenaariumi autorid on Ivan Menchell ja Clare Sera. Produtsendid on Mike Karz, Adam Sandler ja Jack Giarraputo, tegevprodutsendid on Barry Bernardi, Josie Rosen, Tim Herlihy, Allen Covert ja Steven Koren. “Segapere” filmiti peamiselt Lõuna-Aafrikas.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Frank Coraci
Osatäitjad: Adam Sandler, Drew Barrymore, Bella Thorne, Terry Crews, Lauren Lapkus


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid