NT Live - Audients

NT Live - Audients

The Audience (2013)

2h 45min  |  Draama  |  Kinodes alates: 13.06.2013

Peter Morgani uus näidend AUDIENTS

Otseülekanne neljapäeval, 13. juunil kl 21.00 Coca-Cola Plazas

Korduslinastused kinodes Coca-Cola Plaza ja Ekraan esmaspäeval 17. juunil kell 19:00

Oscariga pärjatud Helen Mirren astub taas üles kuninganna Elizabeth II-na, sedakorda West Endi lavastuses AUDIENTS, mis jõuab NT Live’i otseülekandena kinoekraanidele kõikjal maailmas.

Kuninganna Elizabeth II on oma 60 valitsemisaasta jooksul kohtunud iganädalastel eraviisilistel audientsidel kõigi Ühendkuningriigi 12 peaministriga. Vaikival kokkuleppel vestluste sisu ei avaldata. Isegi mitte abikaasadele.

AUDIENTS murrab seda tradistsioonilist kokkulepet ning toob vaatajateni Downing Streeti asukate ja kuninganna pöördelised kohtumised. Kõik peaministrin Winston Churchillist David Cameronini on kasutanud neid eravestlusi kuningannaga nii oma ideede testimiseks kui ka pihitoolina.

Audientsid kaardistavad teise Elizabethi ajastut, noorest emast vanaemani. Poliitikud tulevad ja lähevad, kuninganna aga jääb ning ootab järgmist peaministrit.

AUDIENTS toob taas kokku stsenaristi ja näitekirjaniku Peter Morgani ning Oscari-võitjast näitlejanna Helen Mirreni, kes on varasemalt teinud koostööd ohtralt tunnustust pälvinud filmiga KUNINGANNA.

AUDIENTSI on lavastanud Oscari-nominent Stephen Daldry („Billy Elliot“, „Tunnid“). West Endi lavale on etenduse toonud Matthew Byam Shaw Playful Productionsist, Robert Fox ja Andy Harries.


Levitaja: London National Theatre
Lavastaja: Stephen Daldry
Osatäitjad: Helen Mirren
Links: The Audience @ facebook, Official Site


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.