Vastuvõtureeglid

Vastuvõtureeglid

Admission

1h 57min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 29.03.2013

Uues Paul Weitzi („Suur poiss ja väike poiss“, „Heas seltskonnas“) lavastatud komöödias astuvad esimest korda ekraanipartneritena üles Tina Fey („30 Rock“) ja Paul Rudd („See on 40“). See on lugu üllatavatest elu keerdkäikudest teel õnne suunas.

Abituriendid ootavad kevadeti pikisilmi vastuvõtuteateid kõrgkoolidest, mis on kinnituseks nende potentsiaali kohta. Portia Nathan (Tina Fey) on Princetoni ülikooli vastuvõtuametnik, kelle käest käivad läbi tuhanded sisseastumisavaldused. Tema elu on kulgenud reeglipärast rada juba aastaid – nii tööl kui ka kodus, mida ta jagab Princetoni professori Markiga (Michael Sheen). Kui vastuvõtudekaan Clarence (Wallace Shawn) teatab pensionile jäämisest, siis tema tõenäoliseks mantlipärijaks saab kas Portia või tolle rivaal Corinne (Gloria Reuben). Kuid Portia jaoks on samal ajal algamas taas iga-aastane värbamisretk.

Selle käigus leiab ta ühise keele oma norme eirava ema Susannah’ga (Lily Tomlin). Külaskäigul alternatiivse suunitlusega keskkooli saab ta aga taas kokku oma endise kolledžikaaslase ja idealistliku õpetaja John Pressmaniga (Paul Rudd), kes on just jõudnud järeldusele, et üliandekas ja ebakonventsionaalne õpilane Jeremiah (Nat Wolff) võib olla poeg, kelle Portia kooli ajal salaja ilmale tõi ja lapsendada andis. Jeremiah’l omakorda on plaan astuda Princetoni ülikooli.

Väänates vastuvõtureegleid Jeremiah kasuks, riskib Portia tulevikuga, millest on unistanud, mistõttu tuleb tal hinnata oma elu ümber nii isiklikus kui ka tööalases plaanis. Selle käigus avastab ta enda jaoks õnne ning armastuse, millest ei osanud isegi und näha.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Paul Weitz
Osatäitjad: Tina Fey, Paul Rudd, Sarita Choudhury, Nat Wolff


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.