Perekond

Perekond

The Family / Malavita

1h 53min  |  Komöödia, Draama, Krimi  |  Kinodes alates: 20.09.2013

PEREKOND on üliproduktiivse prantsuse režissööri, produtsendi ja stsenaristi Luc Bessoni („Viies element”, „Léon”, "Nikita", "„Röövitud”, „Riskikuller” jpm) tempokas süsimust märulikomöödia, mille peaosades mängivad Robert De Niro, Michelle Pfeiffer ja Tommy Lee Jones.



Kurikuulsasse maffiaklanni kuuluv Manzoni perekond saadetakse tunnistajakaitseprogrammi käigus USA-st Prantsusmaale Normandiasse. Paraku ei suuda elupõlised mafiosnikud idüllilises külakeses kohaneda, sest vanadest harjumustest on raske vabaneda.

Hoolimata FBI agent Stansfieldi (Tommy Lee Jones) ponnistustest ei suuda pereisa Fred Manzoni (Robert De Niro), tema naine Maggie (Michelle Pfeiffer) ega ka nende lapsed end normaalsete inimeste moodi ülal pidada. Nii satuvad nad pidevalt igasugustesse jamadesse ning kipuvad neid olukordi lahendama vanal heal "perekondlikul" viisil, mille tulemusena reedavad nad oma asukoha. Kui kättemaksu ihkava maffiaklanni liikmed Manzoni perekonna peidupaiga lõpuks välja nuhivad, tuleb kinopublikul kinnitada turvavööd, sest siis läheb lahti tõeline tulevärk


Levitaja: Garsu Pasaulio irasai
Lavastaja: Luc Besson
Osatäitjad: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Tommy Lee Jones


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.