Vana vimm

Vana vimm

Grudge Match

1h 53min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 10.01.2014

Komöödia VANA VIMM toob suurel ekraanil vastamisi kaks kinoajaloo suurimat poksilegendi - Sylvester "Rocky" Stallone ("Palgasõdurid", “Põgenemisplaan”) ja Robert "Raging Bull" De Niro ("Viimane Vegas", "Kohtumine äiaga"). Mehed kehastavad vanu poksirivaale, kes ajavad end jälle vormi, et maha pidada viimane otsustav matš.

Poksijad Henry "Razor" Sharp (Stallone) ja Billy "The Kid" McDonnen (De Niro) said omal ajal kuulsaks tulise rivaalitsemisega. Oma parimatel aegadel õnnestus neil üksteist võita, kuid 1983. aastal, enne kolmandat ja otsustavat matši, teatas Razor, et lõpetab profikarjääri. Pikema selgituseta jäänud otsus lõi mõlema poksija karjääri nokauti. 30 aastat hiljem haistab algaja poksipromootor head teenimisvõimalust ning teeb meestele pakkumise, millest on võimatu keelduda – pidada maha ärajäänud matš ja selgitada lõpuks ometi, kumb neist kõvem mees on. Meeste esimesel kohtumisel lööb vana vimm taas lõkkele ning nende kokkupõrkest saab populaarne video, mis maailmas laineid lööb ja meediamöllu tõttu tekib matši vastu suur huvi. Kui mehed treeningprogrammi üle elavad, võib matš isegi teoks saada.

Lisaks De Nirole ja Stallone´ile löövad filmis veel kaasa Oscari-võitja Alan Arkin ("Väike Miss Päikesepaiste", "Argo") Razori endise treenerina ning Oscari-võitja Kim Basinger ("Los Angelese räpased saladused") Razori kunagise kallima Sally Rose'ina. Lavastas Peter Segal ("Viharavi", "Maxwell Smart - Agent 86").


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Peter Segal
Osatäitjad: Robert De Niro, Sylvester Stallone, Alan Arkin, Kevin Hart, Kim Basinger, Jon Bernthal


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.