Gravitatsioon 3D

Gravitatsioon 3D

Gravity 3D

1h 31min  |  Draama, Ulmefilm  |  Kinodes alates: 04.10.2013

7 OSCARI VÕITJA!

PARIM REŽISSÖÖR - Alfonso Cuarón

PARIM OPERAATORITÖÖ

PARIM MONTAAŽ

PARIM FILMIMUUSIKA

PARIMAD ERIEFEKTID

PARIM HELI

PARIM HELIMONTAAŽ

Oscari-nominent Alfonso Cuaróni (“Inimlapsed”) uus põnevusdraama GRAVITATSIOON viib vaataja ainulaadsele teekonnale ääretus ja halastamatus maailmaruumis. Eksistentsiaalse suurfilmi peaosades mängivad Oscari-võitjad Sandra Bullock (“Pime külg”, “Ettepanek”) ja George Clooney (“Õhus”, “Süriaana”). GRAVITATSIOON oli 2013. aasta Veneetsia filmifestivai avafilmiks.



Sandra Bullock kehastab geniaalset biomeditsiinitehnikut dr Ryan Stone´i, kes on esimesel süstikumissioonil koos veteranist astronaudi Matt Kowalskyga (George Clooney), kellele see on viimane lend enne pensionile jäämist. Paraku tabab neid rutiinsete hooldustööde teostamise käigus katastroof. Süstik hävib ning Stone jääb täiesti ihuüksi pimedasse kosmosesse triivima. Kas tal on lootust pääseda?



Põnevusdraama GRAVITATSIOON aluseks on režissöör Alfonso Cuaróni algupärane idee, mille ta kirjutas filmistsenaariumiks koos oma poja, lootustandva filmtegija Jonás Cuaróniga. Operaatoriks Cuaróni (ja nüüd ka Terrence Malicki) ihuoperaator Emmanuel Lubezki ("Inimlapsed", "Elupuu").


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Alfonso Cuarón
Osatäitjad: George Clooney, Sandra Bullock


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid