Vangistatud

Vangistatud

Prisoners

2h 33min  |  Draama, Krimi  |  Kinodes alates: 20.09.2013

Oscari nominatsioon - PARIM OPERAATORITÖÖ (Roger Deakins)

Denis Villeneuve´i dramaatilises põnevikus VANGISTATUD mängivad peaosi Oscari-kandidaadid Hugh Jackman ("Hüljatud") ja Jake Gyllenhaal ("Lähtekood", "Brokebacki mägi"). Režissöör Denis Villeneuve´i eelmiseks filmiks oli parima võõrkeelse filmi Oscarile kandideerinud Kanada draama "Põletus" ("Incendies", PÖFF 2010).

Kui kaugele oleksite valmis minema, et oma last kaitsta? Keller Dover (Hugh Jackman) seisab silmitsi iga lapsevanema jubedaima õudusunenäoga. Ta 6-aastane tütar Anna ja tütre sõbranna Joy on kadunud ning kui minutitest saavad tunnid, võtab võimust paanika. Ainus juhtlõng on lagunenud vagunelamu, mis varem nende tänaval seisis. Uurija Loki (Jake Gyllenhaal) vahistab vagunelamu omaniku Alex Jonesi (Paul Dano), aga asitõendite puudumisel tuleb kahtlusalune vabaks lasta.

Dover teab, et ta lapse elu on kaalul ja otsustab, et peab ise tegutsema. Meeleheitel isa on kõigeks valmis, et tüdrukuid leida, aga selle käigus on tal oht teelt eksida. See tõstatabki küsimuse, kus on piir õigluse tagaajamise ja omakohtu vahel.

Filmis teevad veel kaasa Maria Bello ("Vägivaldne minevik") Kelleri ahastuses naise Grace'ina, Oscari-kandidaadid Terrence Howard ("Hustle & Flow") ja Viola Davis ("Koduabiline", "Kahtlus") nende naabritena, kelle tütar Joy on samuti kadunud. Muljetavaldavasse näitlejaansamblisse kuuluvad ka Oscari-võitja Melissa Leo ("Võitleja") ja Paul Dano ("Veri hakkab voolama"). Filmi operaatoriks on 10 korda Oscarile kandideerinud legendaarne Roger Deakins ("Ei ole maad vanadele meestele", "007: Skyfall").


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Denis Villeneuve
Osatäitjad: Hugh Jackman, Maria Bello, Jake Gyllenhaal, Terrence Howard, Viola Davis, Melissa Leo, Denis Hare, Dylan Minnette


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.