Lisa Limone ja Maroc Orange: tormakas armulugu

Lisa Limone ja Maroc Orange: tormakas armulugu

Lisa Limone and Maroc Orange

1h 12min  |  Animatsioon, Muusikal, Eesti  |  Kinodes alates: 08.03.2013

NB! Filmis kõlavad läbisegi itaalia, prantsuse, inglise ja eesti keel, film on subtitreeritud eesti keelde!

Elu - see on liikumine!

LISA LIMONE JA MAROC ORANGE: TORMAKAS ARMULUGU on Mait Laasi verivärske muusikaline nukufilm ja maailma kõige esimene täispikk 3D nukuooper!

See film on omalaadne Romeo ja Julia lugu, mis räägib apelsinipoiss Maroc'ist, Põhja-Aafrikast pärit paadipõgenikust, kes jõuab pärast tormi Sitsiilia rannikule. Maroc'i lootus leida vabas maailmas hea elu puruneb, kui ta satub tomatiistandusse orjatööle. Kaunis Lisa Limone, ketšupitöösturi tütar, elab muretut elu, kuid tal on üks suur soov - Lisa tahab leida tõelist armastust. Ühel päeval avastab ta rannast merekarbi, mis laulab talle Maroc'ist. Kas põgenikust apelsinipoiss võib olla tema suur armastus?

LISA LIMONE JA MAROC ORANGE: TORMAKAS ARMULUGU pikkus on 72 minutit, selles kõlavad läbisegi itaalia, prantsuse, inglise ja eesti keel, film on subtitreeritud eesti keelde. Filmi lavastas Mait Laas, stsenaariumi kirjutasid Kati Kovács ja Peep Pedmanson, operaatoritöö tegi Ragnar Neljandi. Linaloo originaalmuusika autor on helilooja Ülo Krigul ja helirežissöör on Karri Niinivaara.

Ennekõike kooliealistele lastele ja täiskasvanutele mõeldud seiklusliku linaloo tegelastele andsid oma hääle Iiris Vesik, Peeter Volkonski, Hardi Volmer, Omar Nõmm, Risto Joost ja teised tuntud eesti lauljad ja näitlejad.

LISA LIMONE JA MAROC ORANGE: TORMAKAS ARMULUGU valmis Nukufilmi stuudios koosöös Soome filmiproduktsioonifirmaga BUFO. Selle valmimist toetasid Eesti Filmi Sihtasutus, Eesti Kultuurkapital ja Kultuuriministeerium, samuti Soome Filmi Sihtasutus ja Soome Rahvusringhääling.


Levitaja: Nukufilm OÜ
Lavastaja: Mait Laas
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.