Immigrant

Immigrant

The Immigrant

2h 0min  |  Draama, Romantika, Müsteerium  |  Kinodes alates: 28.03.2014

Ameerika filmirežissöör James Gray (“Little Odessa”,”The Yards”) toob vaatajateni kütkestava burleskitantsija loo armastusest, kättemaksust ja armukadedusest 1920ndate New Yorgis.

On aasta 1921, kui õed Ewa (Marion Cotillard) ja Magda (Angela Sarafyan) jätavad selja taha oma sünnimaa Poola ning suunduvad parema elu otsingul Ameerikasse. Nende tee “Ameerika unelmani” ei osutu sugugi lihtsaks, kuna Magda satub Ellise saarel tuberkuloosi kahtlusega karantiini ning Ewa tahetakse riigist välja saata.

Ewa siiski pääseb riiki tänu Brunole (Joaquin Phoenix), kes pakub talle eluaset ning tööd oma teatris, mis nagu varsti selgub pole midagi muud kui lihtlabane bordell. Lootusetuses hakkab ta seal tööle, et oma haige õe ravimiseks raha koguda. Seal kohtub ta ka teise saatusliku mehega – illusionisti Orlandoga (Jeremy Renner), kes armub Ewasse ning soovib ta päästa sellest liiderlikust maailmast. Tekib omamoodi veider armukolmnurk, mis ähvardab nende kõigi elu hävitada…

Emotsionaalsete draamade meister režissöör James Gray suutis luua retrohõngulise ajastudraama, milles kajastub ka tema enda Ukraina juudi päritoluga perekonna saatus. Filmi “Immigrant” peaosas mängiv prantsuse näitlejanna Marion Cotillard on võitnud filmimaailma erinevaid tunnustusi, seal hulgas parima naisnäitleja Oscari Edith Piafi rolli eest filmis “La Vie en rose”. Ka meespeaosalised on Oscari nominendid: draamarollide meister ja Kuldgloobuse omanik Joaquin Phoenix (“Gladiaator”, “Walk the Line – nagu noateral”) ning action-staar Jeremy Renner (“Bourne’i pärand”, “Ameerika afäär”).


Levitaja: Sonatiin
Lavastaja: James Gray
Osatäitjad: Jeremy Renner, Marion Cotillard, Joaquin Phoenix, Peter McRobbie


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.