Nimekiri

Nimekiri

The To Do List

1h 44min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 16.08.2013

NIMEKIRI on terava huumoriga vürtsitatud häbitu komöödia ühest väga erilisest suveprojektist, millega kaasneb palju piinlikke ja tragikoomilisi olukordi. Elukooli järeleaitamiskursus algajatele!

Oivik Brandy Klark (Aubrey Plaza, telesari "Parks and Recreation", "Safety Not Guaranteed", PÖFF 2012) tahab enne ülikooliõpingute alustamist kuiviku mainest vabaneda ja koostab nimekirja kõikidest nendest asjadest, mis tal koolitükkide tegemisele pühendudes keskkoolis tegemata jäid. Tubli tuupur teab, et hea plaan on pool võitu ja nii panebki tüdruk suvevaheajaks kokku nimekirja, et sügisel ees ootavaks tudengieluks valmis olla. Keskkooli on läbi, kuldmedal käes... nüüd on viimane aeg end kätte võtta ja kogemusteta nohiku mainest vabaneda!

Hakkaja Brandy otsustab, et kui läheb trumm, siis mingu ka pulgad ning kuna malbel neiul on vastasugupoolega suhtlemisest ettekujutus vaid tänu bioloogiõpikutele saab see nimekiri üsna pikk ja kirju ning sisaldab tegevusi, mis ei ole ühele kombekale neiule kohased, kuid see julge hunt ei löö millegi ees risti ette. Õige pea mõistab Brandy, et nimekirjas linnukeste tegemine käib tal üksinda siiski üle jõu ja nii meelitabki ta endale appi parimad sõbrad, vanema õe ja läbipõlenud ülemuse. Kui see seltskond tahab Brandy nimekirjaga septembriks ühele poole saada, on neil vaja väga palju kujutlusvõimet, loomingulist lähenemist ja eelarvamustevaba mõtlemist.

Osades: Aubrey Plaza, Johnny Simmons, Bill Hader, Alia Shawkat, Sarah Steele, Rachel Bilson, Christopher Mintz-Plasse, Donald Glover, Scott Porter, Andy Samberg, Connie Britton, Clark Gregg jpt


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Maggie Carey
Osatäitjad: Aubrey Plaza, Bill Hader, Alia Shawkat, Christopher Mintz-Plasse, Andy Samberg, Connie Britton, Clark Gregg, Rachel Bilson, Lauren Lapkus, Adam Pally


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.