Jack Ryan: Variagent

Jack Ryan: Variagent

Jack Ryan: Shadow Recruit

1h 45min  |  Märul, Põnevik  |  Kinodes alates: 17.01.2014

Pingeline ja tempokas märulipõnevik JACK RYAN: VARIAGENT põhineb spiooniromaanide meistri Tom Clancy (“The Sum of All Fears”, “The Hunt for Red October”) loomingul.

Chris Pine’i kehastatav Jack Ryan on oma lähedaste silmis tavaline Wall Streeti pintsaklipslane, kes elab aga salajast topelt-elu – mees värvati CIA agendiks juba aastaid tagasi. Ta võeti pardale kui geniaalne finantsanalüütik, kes tegeleb globaalselt oluliste andmetega. Kui Ryan avastab põhjalikult planeeritud ulatusliku terroriskeemi, millega Moskva kavatseb kukutada USA majanduse ning sellega ülemaailmse kaose sütitada, saab temast ainus inimene, kes selle ära hoida suudab. Operatiivse variagendina sukeldub Ryan nüüd paranoilise kahtlustamise, kahepalgelise pettuse ja fataalsete jõudude maailma.

Teda värvanud kidakeelse Harperi (Oscari-võitja Kevin Costner), oma kihlatu Cathy (Keira Knightley) ja salapärase Vene oligarhi (Kenneth Branagh) vahel laveerides üritab Ryan toime tulla reaalsusega, kus kedagi ei saa usaldada, samal ajal kui miljonite inimeste saatus sõltub tegeliku tõe paljastamisest. Jack Ryan annab endast kõik, et selles eluohtlikus võidujooksus kõigist sammu võrra ees olla.

Peaosades Chris Pine (“Star Trek”, “This Means War”), Keira Knightley (“Love Actually”, “Pirates of the Carribean”), Kevin Costner (“Dances with Wolves”, “Man of Steel”) ja Kenneth Branagh (“Valkyrie”) – viimane on ise ka filmi režissöör. Üheks stsenaristiks on David Koepp (“Spider-Man”, “Mission: Impossible”) ja produtsendiks Lorenzo di Bonaventura (“Transformers”, “RED”).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Kenneth Branagh
Osatäitjad: Chris Pine, Keira Knightley, Kevin Costner, Kenneth Branagh


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.