Viimane Hausmanidest - National Theatre Live

Viimane Hausmanidest - National Theatre Live

The Last of the Haussmans

3h 0min  |  Teater  |  Kinodes alates: 11.10.2012

Viimane Haussmanidest

Stephen Beresford näidend

Toimumisaeg: neljapäev, 11. oktoober 2012

Kestus: 3 tundi koos sissejuhatuse ja ühe 20-minutilise vaheajaga

Kauaoodatud vaimukat, liigutavat ja kohati pöörast perekonnalugu portreteerivas uuslavastuses kehastab Julie Walters Judy Haussmani, tema laste rollides astuvad üles Rory Kinnear ja Helen McCrory.

National Theatre’i otseülekandena kinodes kõikjal üle maailma.

Mässumeelne ja söakas, ent juba vananev kõrgseltskonna põlualune Judy Haussman elab 1960ndate aašramite vaimus, pakkudes oma Devoni rannikul asuva räämas art deco stiilis häärberiga ikka ja jälle kõneainet. Pärast operatsiooni asuvad Judy juurde elama tema tõrksad lapsed Nick ja Libby, läbinägelik lapselaps Summer, kohalik arst Peter ja teismeline Daniel, kes armastab kasutada perekonna poolpidust basseini. Koos veedetakse mõned pööraselt kuumad kuud, täis igapäevast pummeldamist, sõgedaid armumisi, pikka viha, vabameelset armastust ja nurjumisi.

Üks armastatumaid ja mitmekülgsemaid briti näitlejatare Julie Walters on oma näitlejatöö eest võitnud BAFTA auhinna, Kuldgloobuse ja Olivier’ auhinnad. Filmitunnustuse on ta pälvinud linateosega „Rita koolitus“, lisaks koostööst koomik Victoria Woodiga ning rollidega „Mamma Miast“ „Harry Potterini“.

Rory Kinnear pälvis hiljuti Evening Standardi parima näitleja teatriauhinna National Theatre’i „Hamletis“. Helen McCrory tunnustatud näiterollide hulka kuuluvad ülesastumised filmides „Kuninganna“ ja hiljuti kinoekraane vallutanud „Hugo“.

Osatäitjad: Rory Kinnear, Isabella Laughland, Helen McCrory, Matthew Marsh, Julie Walters

Lavastaja

Howard Davies

Kunstnik

Vicki Mortimer

Valguskunstnik

Mark Henderson

Helikunstnik

Christopher Shutt


Levitaja: London National Theatre
Lavastaja: Howard Davies
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.