Kõrvalmõjud

Kõrvalmõjud

Side Effects

1h 46min  |  Põnevik, Krimi  |  Kinodes alates: 29.03.2013

KÕRVALMÕJUD on kaasaja ühe omanäolisema USA režissööri Steven Soderberghi ("Oceani 11", "Traffic") väidetavalt viimaseks jääv täispikk mängufilm, mis linastus tänavuse Berliini filmifestivali võistlusprogrammis. Tegu on provokatiivse psühholoogilise põnevikuga, mille keskmes on edukas New Yorgi noorpaar, kelle elu hargneb koost, kui naisele määratud uuel psühhotroopsel ravimil ilmnevad kummalised kõrvalmõjud.

Peategelase Emily Hawkinsi (Rooney Mara) elu hakkas minema allamäge, kui tema abikaasale (Channing Tatum) määrati vanglakaristus. Esmalt neelas naine peoga rahusteid, et depressioonist omal käel jagu saada. Kui aga selgus, et sellest pole abi, pöördus Emily psühhiaatriahaigla lahkete ja hoolivate valgetes kitlites inimeste poole. Kliinikus on talle toeks asutuse kaks parimat arsti ja eksperimentaalsed preparaadid, mille tarbimisel ilmnevad kummalised kõrvalmõjud. Kas võib juhtuda, et Emily sisemised hirmud mitte ei kao, vaid hoopis võimenduvad?

Osades Rooney Mara ("Lohetätoveeringuga tüdruk"), Jude Law ("Closer"), Channing Tatum ("Magic Mike") ja Catherine Zeta-Jones ("Chicago") jt.


Levitaja: Aurum Distribution OÜ
Lavastaja: Steven Soderbergh
Osatäitjad: Rooney Mara, Jude Law, Channing Tatum, Catherine Zeta-Jones, Mamie Gummer
Links: Side Eccects @ Facebook


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.