Lindpriid

Lindpriid

Lawless

1h 55min  |  Draama, Krimi  |  Kinodes alates: 14.12.2012

Kolm Bonduranti venda Forrest, Jack ja Howard (Tom Hardy, Shia LaBeouf, Jason Clarke) tegelevad Virginia osariigis, mägises Franklini maakonnas salaalkoholiäriga, mis börsikrahhile järgnenud aastatel Ameerikas õide oli puhkenud. Mõistagi tahavad vennaste tulusast ärist osa saada ka üdini paheline ja korrumpeerunud võimuesindaja Charles Rakes (Guy Pearce). Samuti hakkavad üha enam ja enam survet avaldama ka nende kohalikud konkurendid, kuid Forresti karm käsi ning sihikindlus ja vennaste abimehe Cricketi tulivee valmistamise oskused aitavad vendadel kohalikul turul siiski läbi lüüa ning monopol saavutada.

Kui aga konflikt teravneb, tuleb vendadel relvade järele haarata, et kaitsta nii oma äriettevõtet, kui ka oma lähedasi, sest lisaks Rakesile ohustab neid ka kurikuulus gangster Floyd Banner (Gary Oldman) ja tema käsilased.

Karmi põnevusloo peaosades teevad kaasa Tom Hardy ("Pimeduse rüütli taastulek"), Shia LaBeouf ("Wall Street: Raha ei maga"), Gary Oldman ("Plekksepp, rätsep, sõdur, nuhk"), Guy Pearce ("Memento"), Jessica Chastain ("Elupuu"), Mia Wasikowska ("Jane Eyre") ja paljud teised. Filmi lavastaja on austraallane John Hillcoat ("The Proposition", "Tee").


Levitaja: BestFilm.eu OÜ
Lavastaja: John Hillcoat
Osatäitjad: Tom Hardy, Shia LaBeouf, Gary Oldman, Guy Pearce, Noah Taylor
Links: Facebooki lehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid