Kollide kompanii

Kollide kompanii

Monsters, Inc.

1h 32min  |  Komöödia, Animatsioon  |  Kinodes alates: 22.02.2013

Nii suurte kui ka väikeste rõõmuks naaseb kinodesse uues 3D-kuues 2001. aasta animahitt KOLLIDE KOMPANII! Armastatud tegelased astuvad siinse publiku ette rääkides esmakordselt sulaselges EESTI KEELES! Kinodes Coca-Cola Plaza ja Ekraan linastub film ka 2Ds.

Soovitame sellele vanale lemmikule kindlasti värske pilk peale heita, kuna suve teises pooles on kinno jõudmas filmi eellugu KOLLIDE ÜLIKOOL, mis jutustab sellest, kuidas Mike ja Sulley omal ajal koolipingis kollitamiskunsti peensusi omandasid.

Monstropol on koduks igat sorti kollidele, kelle peamiseks elatusallikaks on inimkarjed, mida kogub linna suurim ettevõte Kollide Kompanii. Ettevõte on Monstropoli peamine tööandja ja selle töölisteks on hoolikalt valitud meeskond parimaid ja koletumaid kolle, kes öösiti läbi kapiuste laste juurde hiilides nende karjeid koguvad. Number üks koll kompaniis on mürakas James P. Sullivan ehk Sulley, tema truuks abiliseks on aga ühesilmne Mike Wazowski. Ühel järjekordsel kollitamisööl ületunde tehes avastab Sulley, et “kollitamise kapiuks” ei ole korralikult suletud ja üks inimlaps on kogemata Monstropoli sattunud. Oh õudu!

Lustaka animatsiooni on lavastanud Pete Docter, Lee Unkrich ja David Silverman (“Lelulugu“).

Priit Võigemasti juhtimisel valminud eestikeelses versioonis on Monstropoli kollidele oma hääle andnud Tiit Sukk (Mike), Indrek Ojari (Sullivan), Margus Tabor (Randall), Marko Matvere (Vesinukk), Anne Paluver (Roosi), Sergo Vares, Karol Kuntsel, Ott Aardam, Ago Roo, Taavi Teplenkov jpt.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Lee Unkrich, David Silverman, Pete Docter
Osatäitjad: John Goodman, Billy Crystal
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.