Identiteedivaras

Identiteedivaras

Identity Thief

1h 51min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 05.04.2013

Filmist „Vastikud ülemused“ ja kultussarjast „Arrested Development“ tuntud Jason Bateman ning filmiga „Pruutneitsid“ tähelennu teinud volüümikas naiskoomik Melissa McCarthy on meie ekraanidel tagasi tempoka komöödiaga IDENTITEEDIVARAS. See on lugu ühest täiesti tavalisest mehest, kes on sunnitud kasutusele võtma äärmuslikud ja loomulikult koomilised meetmed, et oma nimi puhtaks pesta ja pangakrediit jälle tasakaalu saada.

Miami äärelinnas elav Diana (McCarthy) omab näiliselt piiramatuid rahaallikaid. Kaubanduskeskuste põhikundena šoppab ta kõike, mis pähe tuleb ja on sealjuures täiesti õnnelik. Lool on ainult üks konks – krediitkaartidele, mida naine selle laristamise finantseerimiseks kasutab, on kirjutatud nimi „Sandy Bigelow Patterson“ – see on mees (Bateman), kes töötab riigi teises otsas finantshaldurina ja kelle identiteet on pihta pandud. Mehel on aega üks nädal, et päästa oma elu kokkuvarisemisest ja petis kätte saada. Selgub aga, et see pole sugugi nii lihtne kui esmalt tundub.

Filmi režissöör on „Vastikute ülemuste“ lavastaja Seth Gordon ning produtsent filmi „Ted“ tootja Scott Stuber. Filmis teevad kaasa veel Jon Favreau („Raudmees“, „Kallis oled, vana“), Amanda Peet („Parem hilja kui mitte kunagi“, „2012“) ja Robert Patrick („Terminaator 2“, „Visa hing 2“).


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Seth Gordon
Osatäitjad: Jason Bateman, Melissa McCarthy
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid