Pohmakas 3

Pohmakas 3

The Hangover Part III

1h 40min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 31.05.2013

Warner Bros. Pictures ja Legendary Pictures toovad kinolinale filmi POHMAKAS 3, lavastaja Todd Phillipsi rekordeid purustanud komöödiafilmide seeria kolmanda ja viimase osa.

Seekord pole pulmapidu. Ega ka poissmeesteõhtut. Mis küll saaks valesti minna?

Kui aga kamp teele asub, pöördub kõik peapeale.

Filmis POHMAKAS 3 naasevad Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis ja Justin Bartha kinoekraanidele Phili, Stu, Alani ja Dougina. Tagasi on ka Ken Jeong hr Chow’na; Heather Graham Stu esimese abikaasa Jade’ina ja Jeffrey Tambor Alani isa Sidina. Kirju seltskonnaga liitub ka John Goodman.

Todd Phillips lavastab Craig Maziniga („Pohmakas 2“) kahasse kirjutatud stsenaariumi põhjal. Prodtsentideks on Phillips ja Dan Goldberg (Green Hat Films). Tegevprodutsentideks Thomas Tull, Scott Budnick, Chris Bender ja J.C. Spink.

Todd Phillipsi loovtiimi kuuluvad kahe esimese „Pohmaka“ tegijad: operaator Lawrence Sher, monteerija Debra Neil-Fisher ja kostüümikunstnik Louise Mingenbach. Kunstiline juht on Maher Ahmad (“Gangsterite jahtijad”) ja monteerija Jeff Groth (“Projekt X”). Muusika loob taas “Pohmakast” ja “Pohmakas 2” tuntud Christophe Beck.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Todd Phillips
Links: H3 @ Facebook


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid