Suur Gatsby 3D

Suur Gatsby 3D

The Great Gatsby 3D

2h 22min  |  Draama, Romantika  |  Kinodes alates: 17.05.2013

2 Oscari nominatsiooni!

PARIM KUNSTNIKUTÖÖ

PARIMAD KOSTÜÜMID

2013. aasta Cannes´i filmifestivali avafilm!

Ainulaadse fantaasiaga stsenarist, lavastaja ja produtsent Baz Luhrmann toob ekraanile F. Scott Fitzgeraldi teose SUUR GATSBY . Luhrmann on andnud klassikalisele loole omapärase visuaalse tõlgenduse, mis taaselustab tolle ajaperioodi moel, nagu seda kunagi varem pole nähtud. Nimiosas Leonardo DiCaprio.

SUUR GATSBY on lugu kirjanikuhakatisest Nick Carrawayst, kes läheb 1922. aasta kevadel Kesk-Läänest New Yorki. See on lõdva moraali, särava džässi, salaviinakuningate ja börsirallide ajastu. Nickil on oma Ameerika unistus, mille poole püüeldes satub ta elama salapärase pidusid korraldava miljonäri Jay Gatsby naabriks. Ühtlasi tutvub ta Gatsby sugulase Daisy ning tema siniverelisest tiiba ripsutava abikaasa Tom Buchananiga. Nicki tõmbab superrikaste elu täis illusioone, armastust ja pettust. Olles kõige selle tunnistajaks, hakkab ta kirjutama lugu võimatust armastusest ja unistustest ning plahvatuslikust tragöödiast, mis peegeldab tabavalt ka tänapäeva elu ja probleeme.

Mitmekordne Oscari-nominent Leonardo DiCaprio ("Aviaator", "Vabastatud DJango") on Jay Gatsby ja Nick Carraway rollis Tobey Maguire ("Ämblikmees", "Siidrimaja seadused"). Daisy ja Tom Buchanani rollides astuvad üles Carey Mulligan ("Häbi", "Ohtlik sõit") ja Joel Edgerton ("Zero Dark Thirty").

Režissöör Baz Luhrmann („Moulin Rouge!“, "Austraalia") toob selle 3D-linateose ekraanile koos oma tavapärase koostööpartneri Craig Pearce’i, Catherine Martini, Doug Wicki, Lucy Fisheri, Catherine Knapmani, Barrie M. Osbourne’i ja Bruce Bermaniga. Kostüümid on kavandanud Catherine Martin („Moulin Rouge!“), muusika lõi Craig Armstrong.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Baz Luhrmann
Osatäitjad: Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Callan McAuliffe, Elizabeth Debicki
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid