Thor: Pimeduse maailm

Thor: Pimeduse maailm

Thor: The Dark World

1h 52min  |  Märul, Seiklus, Fantaasia  |  Kinodes alates: 01.11.2013

Suurejoonelises seiklusfilmis THOR: PIMEDUSE MAAILM jätkuvad jumalikult võimsa tasuja (Chris Hemsworth) seiklused, kui ta võitleb selle nimel, et päästa Maa ja üheksa kuningriiki varjude seas peituva vaenlase käest, kes on vanem kui meie universum. Lavastajaks on Alan Taylor ("Troonide mäng").

Iidne rass, mida juhib kättemaksuhimuline Malekith (Christopher Eccleston), soovib paisata kogu maailmaruumi otsatusse pimedusse. Olles vastamisi vaenlasega, kes on liiga tugev isegi Odini ja Asgardi jaoks, peab Thor asuma elu kõige ohtuderikkamale teekonnale, mis viib ta taas kokku Jane Fosteriga (Natalie Portman) ning sunnib teda inimkonna pästmise nimel loobuma kõigest.

Osades Chris Hemsworth ("Thor"), Natalie Portman ("Must luik"), Tom Hiddleston ("Tasujad"), Stellan Skarsgård ("Lohetätoveeringuga tüdruk"), Idris Elba ("Prometheus"), Christopher Eccleston ("28 päeva hiljem"), Adewale Akinnuoye-Agbaje ("OZ"), Kat Dennings ("Kiirabihaigla"), Ray Stevenson ("G.I. Joe: Kättemaks"), Zachary Levi ("Chuck"), Tadanobu Asano ("Zatoichi"), Jaimie Alexander ("Viimane võitlus"), Rene Russo ("Thomas Crowni afäär") ja Anthony Hopkins ("Hitchcock") peajumal Odini rollis.


Levitaja: Estonian Theatrical Distribution OÜ
Lavastaja: Alan Taylor
Osatäitjad: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Stellan Skarsgård, Idris Elba, Kat Dennings, Zachary Levi, Christopher Eccleston, Rene Russo, Chris O'Dowd
Links: Marvel, Thor @ Facebook


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.