Tuhkatriinu

Tuhkatriinu

Zoluschka

1h 31min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 24.02.2012

Filmi kangelanna, Maša Krapivina pole ei kaunitar ega ka mitte muinasjutuline tarkpea. Ta on tavaline tüdruk, kes tuli sarnaselt tuhandete eakaaslastega provintsist Moskvat vallutama, jättes maha oma väikese sünnilinna. Õhtuti tüdruk õpib, päeval teeb aga „tervistkahjustavat tööd“ rikka perekonna toateenijannana. Maha visatud herneteri muidugi üles korjama ei pea, kuid tööd jätkub kuhjaga: ei teagi, mispidi ennast pöörata, et võimukale perenaisele ja tema kahele kerglasele tütrele meele järele olla.

Nagu miljonid teised tüdrukud, on ka Maša kõrvuni armunud kuulsasse lauljasse, Aleksei Korolevitšisse. Tüdruk on tema kõige pühendunum austaja, kahjuks küll vähimagi võimaluseta oma tütarlapseliku unistuse objektiga tutvumiseks. Siis aga, nagu välk selgest taevast, saab „tähtis“ perekond kutse ballile, õigemini kinnisele peole, kuhu on oodatud kogu maa kultuurieliit ja mis peamine – seal esineb TEMA!

Sellest hetkest on Maša kõigeks valmis, et samuti sinna peole sattuda. Kuid kuidas seda teha? Loomulikult tuleb Tuhkatriinule appi hea haldjas tädi Agni näol, kes töötab väljaande „Kollane PRESS“ peatoimetajana. Ta on valmis „vaesele sugulasele“ ihaldatud kutse hankima kuid ainult ühel tingimusel: Maša läheb peole keerulise ja küllaltki pikantse ajakirjandusliku ülesandega…

Osades Kristina Asmus, Nikita Jefremov, Liza Bojarskaja, Nonna Grišajeva, Aleksandr Tsekalo, Juri Stojanov, Nikolai Baskov. Filmi laulud kirjutas Konstantin Meladze.

VENE KEELES, EESTIKEELSETE SUBTIITRITEGA.


Levitaja: SmartWay Systems OÜ
Lavastaja: Sergei Ivanonv
Osatäitjad: Anna Arshava, Kristina Asmus, Anna Bagmet
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid