Valmis võitlema, alanduste hinnaga - National Theatre Live

Valmis võitlema, alanduste hinnaga - National Theatre Live

She Stoops to Conquer

3h 0min  |  Teater  |  Kinodes alates: 29.03.2012

Oliver Goldsmith

Tulla niimoodi minu majja, nõuda kõike, mida ta iganes soovib, süüa mind mu enda toolist välja, solvata perekonda, käskida teenritel end purju juua ning öelda mulle: “Härra, see maja on minu”. See kõik on nii häbitu, et ajab naerma.

Hardcastle, varakas mees, ootab, et saaks tutvustada oma tütart oma vana sõbra pojale eesmärgiga tüdruk mehele panna. Tänu naistemees Lumpkinile ajab aga tema loodetav väimeespoeg Marlow Hardcastel’i segamini kõrtsmikuga ning peab tema tütart ettekandjaks. Hea uudis on vähemalt seegi, et kui Marlow’l ei kuku kuidagi välja suhtlemine peenest soost daamidega, siis teist klassi neidudega tal seda muret pole. Nii kuidas Hardcastel’i nördimus kasvab, tõuseb preili Hardcastle’i soosing oma eksituses oleva kosija suhtes. Sekeldused mitmekordistuvad, armastus õilmitseb ja segadus üha kasvab.



See väike ettekandjaneiu jookseb mu mõtetest kummalisel moel läbi ja ei lase ülejäänud perekonna veidrustel häirida. Ta on minu, ta peab minu omaks saama või ma olen kõvasti eksinud.



Kestus: 3 tundi (üks vaheaeg 20 min)


Levitaja: London National Theatre
Lavastaja: Jamie Lloyd
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.