Igavesti Sinu

Igavesti Sinu

Lucky One

1h 41min  |  Draama  |  Kinodes alates: 27.04.2012

Oscari-nominendist režissööri Scott Hicksi („Hiilgus“) film IGAVESTI SINU viib vaataja romantilisele teekonnale ohtlikust sõjatsoonist New Orleans’i soistele aladele, kus saatus viib kokku kaks inimest.

Seersant Logan Thibault (Zac Efron) naaseb oma kolmandalt Iraagi-missioonilt kaasas ainus asi, millele ta võlgneb tänu oma ellujäämise eest – leitud foto võõrast naisest. Ta saab teada, et naise nimi on Beth (Taylor Schilling) ning otsib ta üles. Logan asub tööle Bethi perekonna koerakasvatusse. Kuigi naise elu on niigi parajalt keeruline ning tal on raske hakata meest usaldama, tekib nende vahel suhe, mis annab Loganile lootust, et Beth on midagi enamat kui lihtsalt nägu tema talismanilt.

Film põhineb Nicholas Sparksi liigutaval armastusromaanil. Sama autori sulest on ilmunud ka „Päevaraamat“, “Kiri pudelis”, “Ööd Rodanthe’is”.

Peaosades Zac Efron, Taylor Schilling ja Blythe Danner.

Filmisõbra jaoks on kindlasti huviväärseks detailiks seegi, et linaloo operaatoritöö eest vastutas eestlasest oma ala professionaal Alar Kivilo ("A Simple Plan", "The Bild Side", "Bad Teacher", "Taking Chance" jpt.)


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Scott Hicks
Osatäitjad: Zac Efron, Taylor Schilling, Blythe Danner
Links: Ametlik Kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid