Gangsterite jahtijad

Gangsterite jahtijad

Gangster Squad

1h 53min  |  Põnevik, Krimi  |  Kinodes alates: 11.01.2013

Põnevusfilmi "Gangsterite jahtijad" tegevus toimub 1949. aasta Los Angeleses. Kõik käib armutu Brooklynist pärit maffiakuninga Mickey Coheni (Sean Penn) pilli järgi. Ta lõikab kasu nii narko- kui relvaärist, prostitutsioonist ja võimalusel ka igalt kihlveolt, mis sõlmitakse Chicagost lääne pool. Ja ta ei tee seda ainult oma poiste kaitse varjus, vaid talle kuuletuvad ka politsei ning poliitikud. See peaks hoidma vaos ka kõige vapramaid ja elunäinud korrakaitsjaid… välja arvatud ehk üht väikest Los Angelese politseijaoskonna autsaiderite üksust, mida juhib seersant John O’Mara (Josh Brolin) ja Jerry Wooters (Ryan Gosling), kes ühendavad jõud, et purustada Coheni maailm.



Tegelikkuses aset leidnud sündmused on saanud lavastaja Ruben Fleischeri („Zombieland“) käe all värvika teostuse, taaselustades Los Angelese politseijaoskonna pingutused, et vabastada noor ja äsja arenema hakanud linn ohtliku maffiabossi küüsist.

Filmi peaosades näeme Oscarile kandideerinud Josh Brolinit („Milk“, „Tõeline visadus“) ja Ryan Goslingit („Märtsi iidid“, „Ohtlik sõit“) seersant John O’Mara ja Jerry Wootersi rollis. Oscariga pärjatud Sean Penn („Milk“, „Saladuste jõgi“) mängib gangster Mickey Cohenit. Kõrvalosades näeme Oscari Nick Noltet („Võitleja“, „Verejäljed“) Los Angelese politseijaoskonna juhi „Whiskey Bill“ Parkeri rollis ning Emma Stone’i ("Rumal pöörane armastus", "Koduabiline") Grace Garaday’na, kes on Coheni naine ja ühtlasi ka Wooteri tähelepanuobjekt.



Filmis astuvad veel üles Anthony Mackie („Saatuse büroo“) politseinik Coleman Harrise osas, kes tunneb uhkust, et saab patrullida linna kõige ohtlikematel tänavatel. Giovanni Ribisi („Avatar“) mängib elektroonikaekspert Conwell Keelerit, kes tunneb rõõmu nii oma poja ratta parandamisest kui katsetamisjärgus militaarvarustuse kallal nokitsemisest. Michael Peñat („Maailma vallutamine: Lahing Los Angeles“) näeb Kennardi üliinnuka paarimehe Navidad Ramirezena, Robert Patrickut („Terminaator 2: Kohtupäev“) karmi ohvitseri Max Kennardina, kelle piirkond on Olvera Street.



Filmi stsenaariumi kirjutas Will Beall („Castle“) Paul Liebermani samanimelise raamatu alusel.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Ruben Fleischer
Osatäitjad: Ryan Gosling, Josh Brolin, Sean Penn, Nick Nolte, Robert Patrick, Mireille Enos, Holt McCallany
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.