Palgasõdurid 2

Palgasõdurid 2

The Expendables 2

1h 43min  |  Märul, Seiklus  |  Kinodes alates: 17.08.2012

Maailma kõige kangemad palgasõdurid on tagasi ning seekord on asi isiklik...

Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren),Toll Road (Randy Couture) ja Hale Caesar (Terry Crews), pluss rühma uued liikmed Billy the Kid (Liam Hemsworth) ja Maggie (Yu Nan) saavad kokku, kui salapärane Mr. Church (Bruce Willis) palkab nad näiliselt lihtsa operatsiooni läbiviimiseks.

Ots tundub Barney ja tema vana kooli palgasõdurite jaoks kerge võimalusena raha teenida ning nad võtavad selle kõhklusteta vastu. Ent kui plaan ebaõnnestub ja üks nende seast jõhkralt tapetakse, peab rühm otsima võimalust kättemaksuks võõral maal ning võitluses ülekaaluka vaenlasega. Lisaks sellele peavad nad kätte saama suurema koguse plutooniumi, mis võib ohustada valedes kätes jõudude tasakaalu kogu maailmas. See pole aga midagi, võrreldes nende põhilise eesmärgiga: karistada julma vastast, kes mõrvas ühe nende vennaskonna liikme. Õiglus plaanitakse jalule seada nii nagu vaid need mehed seda suudavad...

Plahvatuslikus action-filmis "Palgasõdurid 2" mängivad Sylvester Stallone ("Rambo"), Jason Statham ("Riskikuller"), Jet Li ("Draakoni suudlus"), Dolph Lundgren ("Rocky IV"), Chuck Norris ("Delta Force"), Terry Crews ("Terminaator: Lunastus"), Randy Couture ("Lõks"), Liam Hemsworth ("Näljamängud"), Jean Claude Van Damme ("Universaalne sõdur"), Bruce Willis ("Visa hing"), Arnold Schwarzenegger ("Ausad valed") ja Scott Adkins ("Undisputed: Last Man Standing", "Ninja"). Lavastajaks on Simon West ("Vanglaekspress").

Märulifilmide ikoonid – Sylvester Stallone, Jason Statham, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris – on kõik koos kauaoodatud järjes 2010. aasta kassahitile, mis kogus maailma kinodest 274 miljonit dollarit.

“Mõnikord, kui olen võtetel karakterist väljas, siis vaatan ümebrringi ja märkan, et jumal küll, siin on ju Terminaator ning John McClane. Me kõik teeme filmi ühel ajal ja töötame koos meeskonnana nagu me oleks pidanud seda aastaid tagasi tegema. Aga äkki on ikkagi hea, et ootasime nii kaua, sest nüüd on see seda igati väärt!”, arutles Sylvester Stallone.

100 miljoni dollari suuruse eelarvega ongi asi seda väärt!

“Üks asi on kindel – sellist asja me enam ei näe. Igal ühel meist on olnud edukas karjäär ning saada meid kõiki ühel ajal kokku on nagu väike ime. Seda pole kunagi varem juhtunud ja ei juhtugi enam. Sellest saab publiku jaoks erakordne elamus, mida inimesed loodetavasti mäletavad veel aastaid”, lisab Stallone.


Levitaja: Sonatiin
Lavastaja: Simon West
Osatäitjad: Sylvester Stallone, Jason Statham, Bruce Willis, Jean-Claude van Damme, Arnold Schwarzenegger
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.