ParaNorman

ParaNorman

1h 27min  |  Komöödia, Seiklus, Animatsioon  |  Kinodes alates: 07.09.2012

Filmis "ParaNorman" ähvardab üht unisevõitu väikelinna zombide pealetung. Kes saaks aidata? Ainult vääritimõistetud kohalik koolipoiss Norman (Kodi Smit-McPhee), kes oskab rääkida... surnutega. Lisaks zombidele peab ta astuma vastu kummitustele, nõidadele ja mis eriti raske, rumalatele täiskasvanutele. Kõike selleks, et päästa oma kodulinn sajanditevanuse needuse küüsist. Aga noor tondilausuja pannakse selle ülesande lahendamisel viimse piirini proovile...

"ParaNorman" on animastuudio LAIKA uus nukufilm pärast Oscarile kandideerinud 3D-muinasjuttu "Coraline".

Filmi lavastasid Sam Fell ja Chris Butler viimase originaalkäsikirja alusel. Sam Fell on varem lavastanud sellised animatsioonid nagu "Hiireke nimega Despereaux" ning "Vesi peale". Chris Butler tegutses ühena kunstnikest Tim Burtoni nukuanimatsiooni "Laibast pruut" juures.

Oma hääle on tegelastele kinkinud Casey Affleck ("The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford"), Tucker Albrizzi ("Good Luck Charlie"), Alex Borstein ("Family Guy"), Jodelle Ferland ("Videviku" saaga), Jeff Garlin ("Lelulugu 3"), John Goodman ("Kollide kompanii"), Bernard Hill ("Sõrmuste isand"), Anna Kendrick ("Videvik", "Õhus"), Leslie Mann ("Kõht ette"), Christopher Mintz-Plasse ("Superbad", "Kick-Ass") ning Elaine Stritch ("30 Rock").

Iseäralikke filmielamusi!


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Chris Butler, Sam Fell
Osatäitjad: Kodi Smit-McPhee, Anna Kendrick, John Goodman, Casey Affleck, Leslie Mann
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid