Terasmees

Terasmees

Man of Steel

2h 23min  |  Märul, Seiklus, Fantaasia  |  Kinodes alates: 28.06.2013

Nooruk saab teada, et ta pole pärit Maalt ning tal on ebamaised võimed. Noore mehena otsib ta oma juuri ja põhjust, miks ta siia saadeti. Et päästa maailma hävingust ja saada inimkonna lootusesümboliks, peab ta sisimast üles leidma kangelase.

Warner Bros. Pictures ja Legendary Pictures toovad kinoekraanidele lavastaja Zack Snyder (“300,” “Valvurid”) filmi TERASMEES, milles Clark Kenti ehk Supermani rollis astub üles Henry Cavill (“Surematud,” sari “Tuudorid”).

Teistes osades neljakordne Oscari-nominent Amy Adams (“Võitleja”) Daily Planeti ajakirjaniku Lois Lane’ina ja Oscari-nominent Laurence Fishburne (“Tina Turneri lugu”) peatoimetaja Perry White’ina. Clark Kenti kasuvanemate Martha ja Jonathan Kentina Oscari-nominent Diane Lane (“Truudusetu”) ja Oscari-võitja Kevin Costner (“Tantsib huntidega”).

Superkangelasel tuleb rinda pista kahe kryptonlasega - kuritegeliku kindral Zodi, keda kehastab Oscari-nominent Michael Shannon (“Mässajate tänav”), ja Zodi õela partneri Faoraga, keda mängib Antje Traue. Koduplaneedilt Kryptonilt on pärit ka Supermani ema Lara Lor-Van, keda mängib Ayelet Zurer (“Inglid ja deemonid”), ning isa Jor-El, keda kehastab Oscari-võitja Russell Crowe (“Gladiaator”).

TERASMEES produtsentideks on Charles Roven, Christopher Nolan, Emma Thomas ja Deborah Snyder. Stsenaariumi on kirjutanud David S. Goyer, Nolani ja Goyeri süžee ning DC Comicsi koomiksiromaanide tegelaste põhjal. Supermani tegelaskuju on loonud Jerry Siegel ja Joe Shuster.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Zack Snyder
Osatäitjad: Henry Cavill, Russell Crowe, Amy Adams
Links: Official site


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid