Kiired ja vihased 6

Kiired ja vihased 6

Fast & Furious 6

2h 10min  |  Märul, Põnevik  |  Kinodes alates: 24.05.2013

Vin Diesel, Paul Walker ja Dwayne „The Rock“ Johnson on tagasi võimsate autode, seksikate naiste ja pööraste trikkidega globaalse kassahiti uues peatükis KIIRED JA VIHASED 6. Mänguga, milles panused on kõrgemad kui kunagi varem, ühinevad taas ka Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson ja Chris „Ludacris“ Bridges, kusjuures seekord on kambas ka uued tegelased tõusvate tähtede Luke Evansi („Surematud“, „Titaanide kokkupõrge“, järgmine „Kääbik“) ja Gina Carano („Plahvatusohtlik“) kehastuses.

Pärast seda kui Dom (Diesel) ja Brian (Walker) eelmises osas Rio operatsiooniga kurikaelte impeeriumi kukutasid ja oma tiimile 100 miljonit taala teenisid, on pande mööda maailma laiali valgunud. Olukord, kus nad end pidevalt varjama peavad ega saa koju tagasi pöörduda, pole neid aga just kuigi õnnelikuks teinud.

Samal ajal on Hobbs (Johnson) läbi 12 riigi tapvalt osavate maantee-palgasõdurite organisatsiooni taga ajanud. Selgub muide, et jahitavate juhi (Evans) parem käsi on Domi endine armastus ja seni teadaolevalt teises ilmas olnud Letty (Rodriguez). Ainus viis kriminaalid peatada on nad tänavail alistada ja seda muidugi neljal suitseval rattal. Hobbs teeb Domile ettepaneku eliit-tiim Londoni lahinguks taas kokku kutsuda, pakkudes vastutasuks kogu kambale armu andmist, nii et need saaksid kodudesse perede juurde naasta.

Kokkuvõttes on tagatud, et taaskord režissöör Justin Lini poolt lavastatud ülitempokas maantee-märul pakub kõike seda, mida sarja seni edukaim viies osa ning tuure on seekord kõvasti pealegi keeratud – seda nii ulmeliste trikkide, metsikute kiiruste kui ka coolide tegelaste osas…


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Justin Lin
Osatäitjad: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Gina Carano, Gal Gadot, Joe Taslim
Links: Vin Diesel, The Rock @ Facebook, Vin Diesel @ Facebook, Paul Walker @ Facebook


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.