Kampaania

Kampaania

The Campaign

1h 25min  |  Komöödia, Draama  |  Kinodes alates: 28.09.2012

Kogenud kongresmen Cam Brady (Will Ferrell) saab enne saabuvaid valimisi hakkama suure avaliku prohmakaga ning kaks ülirikast firmajuhti plaanivad esitada omalt poolt konkureeriva kandidaadi, et lüüa plats puhtaks. Häältepüüdjaks osutub aga naiivne kohalik turismikeskuse juht Marty Huggins (Zach Galifianakis).

Esmapilgul paistab Marty olevat väga ebatõenäoline kandidaat, kuid oma uute toetajate, halastamatu kampaaniajuhi ja perekonna poliitiliste sidemete abil saab temast peagi vääriline võistleja, kes tekitab karismaatilisele Camile kõvasti peavalu.

Valimiste päeva saabudes vaevlevad mõlemad kandidaadid päikselõõsas ning kostitavad üksteist solvangutega, mis võtavad peagi vägivaldse pöörde. Lõpuks ei huvita neid miski muu, kui teisele koht kätte näidata.

See on räpane, tabav ja kirgi täis komöödia „Kohtumine äiaga“ režissöörilt Jay Roachilt, kes viib kaasaegse poliitilise tsirkuse täiesti uuele tasemele. Isegi, kui sa arvad, et enam pole võimalik madalamale langeda, siis leidub ikkagi keegi, kes suudab auku veelgi sügavamaks kaevata.

Osades Will Ferrell, Zach Galifianakis, Jason Sudeikis, Dylan McDermott, Katherine LaNasa, John Lithgow, Dan Aykroyd ja Brian Cox.

Režisöör Jay Roach, stsenaristid Chris Henchy ja Shawn Harwell.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Jay Roach
Osatäitjad: Will Ferrell, Zach Galifianakis, Sarah Baker
Links: Ametlik kodulehekülg, Cam Brady Facebooki lehekülg, Marty Hugginsi Facebooki lehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid