Verine osariik

Verine osariik

Red State

1h 28min  |  Märul, Põnevik, Õudus  |  Kinodes alates: 21.10.2011

Kultuslavastaja Kevin Smith ("Clerks", "Dogma") toob teie ette oma kümnenda filmi. "Verine osariik" on õudusfilmi elementidega pingeline thriller, mille eesmärgiks on tekitada vaatajates ebamugavust ja hoida neid pidevalt pinges, teadmata, mis järgmiseks juhtuda võib.

Ühes USA keskosa osariigis rändavad kolm kiimas teismelist Cooper's Delli, vastates vanema naise seksikuulutusele. Paraku muutuvad sõprade koolipoisilikud fantaasiad elavaks õudusunenäoks, kui nad ärgates avastavad, et on vangis kristlike ekstremistide käes, keda juhib väärastunud fanaatiline jutlustaja Abin Cooper (Michael Parks). Pastor oma kogudusega sunnib poisse jälgima mitut hukkamist teadmises, et nemad on järgmised, kuni sekkub föderaalagent Joseph Keenan (John Goodman) oma tiimiga, kes on relvastatud, ohtlikud ja ei raiska liigselt aega küsimuste esitamisele.

"Verine osariik" erineb kõigest, mida Smith seni teinud on ning tema kolleeg, Oscari-võitja Quentin Tarantino on filmist vaimustuses: "I f**king love this movie"

Osades üks Tarantino lemmikutest, Michael Parks ("Kill Bill Vol 1&2"), Oscari-võitja Melissa Leo ("Võitleja"), Michael Angarano ("Keelatud kuningriik"), Kyle Gallner ("Jenniferi keha"), Nicholas Braun ("Chalet Girl"), John Goodman ("Big Lebowski") jt.


Levitaja: Aurum Distribution OÜ
Lavastaja: Kevin Smith
Osatäitjad: Michael Angarano, Deborah Aquila, Nicholas Braun, Ronnie Connell, Kaylee DeFer, Joey Figueroa, Kyle Gallner, Anna Gunn, John Lacy
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid