Elupuu

Elupuu

The Tree of Life

2h 18min  |  Draama, Fantaasia  |  Kinodes alates: 02.12.2011

Režissöör Terrence Malicki (Laastatud maa, Taevalikud päevad, Peenike punane joon, Uus maailm) uus ja mõtlemapanev linateos. „Elupuu" on tema viies film, omamoodi ülistuslaul elule, mis otsib vastuseid kõige painavamatele ja inimlikumatele küsimustele läbi intiimse ja ilmotsatu virvarri, Texase linnakeses elava perekonna vahetutest emotsioonidest aegruumi lõpmatuseni, poisiliku naiivsuse kadumisest meheks sirgumiseni.

Impressionistlik lugu Ameerika perekonnast 1950ndatel, mis jälgib nende vanima poja Jacki eluteed lapsepõlve süütutest ja muretutest aegadest purunenud illusioonidega täiskasvanueani välja, mida saadab püüd leida lepitust isaga (Brad Pitt). Jack (keda täiskasvanuna kehastab Sean Penn) tunneb end kaasaegses maailmas eksinud hingena - ta otsib elu mõtet, selle päritolu ning kahtleb usu olemasolus. Malickile iseloomuliku kujundlikkuse kaudu avaneb nii brutaalne inimloomus kui hingevagadus, mis ei vormi üksnes mõne üksiku inimese elu, vaid elu kui sellist tervikuna.

Stsenarist ja režissöör: Terrence Malick

Osades: Brad Pitt, Sean Penn ja Jessica Chastain.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Terrence Malick
Osatäitjad: Brad Pitt, Sean Penn, Hunter McCracken, Laramie Eppler, Tye Sheridan, Fiona Shaw, Jessica Fuselier, Nicolas Gonda, Will Wallace
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid