Piiri peal

Piiri peal

Man on a Ledge

1h 42min  |  Põnevik  |  Kinodes alates: 27.01.2012

Nick Cassidy (Sam Worthington) on vanglapõgenik, kes töötas kunagi New Yorgis politseinikuna. Kui ta suundub Roosevelt Hotel’i viimasele korrusele ning astub uljalt katuseservale, siis ajab see hirmu nahka kogu linnale, eelkõige aga neile, kellel on hinge taga suured saladused.

Endise politseiniku Cassidy hirmujudinaid tekitav tegu ei küta kirgi ainult meediakanalites. New Yorgi politseijaoskonna läbirääkija Lydia Spenceri (Elizabeth Banks) jaoks on see lisaks kõigele ka pisut delikaatne situatsioon. Sel ajal, kui ta üritab veenda Cassidyt alla tulema, peab ta seisma silmitsi oma rivaaliga jaoskonnast (Edward Burns), kes süüdistab teda huvide konfliktis. Kuid mida rohkem Lydia üritab Cassidy meeleheitest sotti saada, seda rohkem hakkab ta meest ka mõistma.

Kas see võib olla seotud salapärase projektiga, mille kallal tema vend (Jamie Bell) koos oma tüdruksõbraga (Genesis Rodriguez) töötas? Või hoopis salatehingutega, kuhu on segatud mõjuvõimas ärimees (Ed Harris)? Kas Cassidy parim politseinikust sõber (Anthony Mackie) võiks aidata meest katuselt alla saada?

Endise politseiniku julgustüki tõttu, millega ta üritab tõestada oma süütust, tuleb päevavalgele üha rohkem ja rohkem asjaolusid, mis võib tuua palju rängemad tagajärjed, kui ühe mehe jalavääratusel kõrghoone katuse serval.

Osades: Sam Worthington (“Avatar”, “Titaanide kokkupõrge”), Elizabeth Banks („Kolm järgmist päeva“, „Zack ja Miri teevad porri“), Jamie Bell (“Tintini seiklused“, „Billy Elliot“), Anthony Mackie („Tõeline teras“, „Piinakamber”), neljakordne Oscari-nominent Ed Harris („Pollock“, „Piinatud geenius“), Edward Burns (“Kena Johnny“, „27 kleiti“),Titus Welliver (“Külm linn”) ja Genesis Rodriguez („Casa di mi Padre“).

Režissöör: Asger Leth, stsenarist: Pablo F. Fenjves, produtsendid: Lorenzo di Bonaventura ja Mark Vahradian.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Asger Leth
Osatäitjad: Sam Worthington
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid