Colombiana

Colombiana

1h 47min  |  Draama, Märul, Põnevik, Seiklus  |  Kinodes alates: 09.09.2011

Cataleya oli vaid 10-aastane, kui tema silme all tapsid tundmatud mõrvarid julmalt ta vanemad. Tüdrukul õnnestus bandiitide eest põgeneda ja varjata ennast Chicagos oma onu (Cliff Curtis) juures. Nüüd on temast kasvanud elukutseline tapamasin. Tüdruku peamine eesmärk: lahendada vanemate mõrv ning maksta kätte halastamatule narkoparunile, kes oli koletu veretöö taga. Ainus niidots, mis seob kirglikku kättemaksuinglit reaalse maailmaga, on tema armastatu (Michael Vartan), kes isegi ei aima, millega tema kallim tegelikult tegeleb.

Kättemaks on ilus, seda tõestab Zoe Saldana ("Avatar") dünaamilises action-thrilleris "Colombiana". Lisaks talle teevad kaasa Cliff Curtis ("Treeningpäev"), Michael Vartan ("Alias"), Jordi Molla ("Kokaiin", "Pahad poisid 2"), Graham McTavish ("Rambo"), Callum Blue ("Tudorid"), Max Martini ("Üksus") jt. Lavastas Olivier Megaton ("Riskikuller 3"), kaasstsenaristiks ja tootjaks on Luc Besson ("Léon", "Viies element").


Levitaja: SmartWay Systems OÜ
Lavastaja: Olivier Megaton
Osatäitjad: Zoe Saldana, Jordi Mollà, Lennie James, Amandla Stenberg, Michael Vartan, Cliff Curtis, Beto Benites, Jesse Borrego, Cynthia Addai-Robinson
Links: Ametlik kodulehekülg, Zoë Saldana


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.