Diktaator

Diktaator

The Dictator

1h 24min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 18.05.2012

See on kangelaslik lugu diktaatorist (Sacha Baron Cohen), kes riskib eluga, kindlustamaks, et demokraatia ei jõua iialgi riiki, mida ta on kõik need aastad nii suure hoole ja armastusega rõhunud.

Admiral-kindral Aladeen on Wadiya olümpiamängude 14-kordne kuldmedaliomanik ja mitmekordne Wadiya Kuldgloobuse laureaat osatäitmiste eest sellistes filmides nagu "You've Got mailbomb", "Abducting Sarah Marshall" ja "14-Year-Old Virgin" (mis on muide järjekos kohalikule menukomöödiale "7-Year-Old Virgin"). Ta on viimased 22 aastat kandnud ka Wadiya peakirurgi aunimetust ning tema võlude ja seksapiili ees on relvitud nii Megan Fox, Katy Perry, Arnold Schwarzenegger, kui ka kunagise poistebändi Menudo liikmed.

Kõige selle kõrvalt jagub tal aga piisavalt aega selleks, et hoida oma tuumaprogrammiga ning pideva inimõigustele sülitamisega vaheldumisi sütel ning kikivarvul tervet demokraatlikku maailma. Samal ajal, kui riigipead nõuavad temalt massihävitusrelvade valmistamise viivitamatut lõpetamist, teeb Aladeenile muret hoopis see, kas kavandatav tuumarelv tuleb ikka terava otsaga...

Tuumarelva küsimustes ongi vaja Aladeenil ilmuda New Yorki ÜRO palge ette, kuid mõistagi ei saa sedavõrd koloriitse tegelase visiit Ameerikasse kulgeda üksluiselt taktis...

Raju komöödia peaosatäitjaks ja kaasstsenaristiks on Sacha Baron Cohen ("Borat", "Hugo Cabret' leiutis"). Lisaks talle teevad kaasa Megan Fox ("Transformerid"), Anna Faris ("Mis su number on?"), Ben Kingsley ("Hugo Cabret' leiutis"), John C. Reilly ("Kasuvennad"), B.J. Novak ("Kontor", "Vääritud tõprad") jt. Lavastas Larry Charles ("Borat").


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Larry Charles
Osatäitjad: Anna Faris, Ben Kingsley, Sacha Baron Cohen, John C. Reilly, Fred Melamed
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid