Plahvatusohtlik

Plahvatusohtlik

Haywire

1h 33min  |  Märul, Põnevik  |  Kinodes alates: 30.03.2012

Mallory Kane (Gina Carano) on tipptasemel väljaõppega agent, kes täidab valgustkartvaid tellimustöid maailma kõige räpasemates ja ohtlikumates paikades. Pärast seda, kui ta päästab pantvangis hoitud Hiina ajakirjaniku, reedab Mallory üks tema lähedastest kolleegidest ning jätab ta surema. Korraga on temast saanud sihtmärk halastamatutele tapjatele, kes teavad ette iga ta sammu. Selleks, et tal oleks mingitki lootust ellu jääda, peab naine jõudma tõeni.

"Plahvatusohtlik" on kaelamurdvas tempos action-thriller, mille lavastajaks Oscari-võitja Steven Soderbergh ("Narkoäri", "Oceani 11") ning stsenaristiks Lem Dobbs ("The Limey"). Osades Channing Tatum ("G.I. Joe - Kobra rünnak"), Ewan McGregor ("Variautor"), Michael Fassbender ("Vääritud tõprad"), Antonio Banderas ("Desperaado"), Bill Paxton ("Aliens"), Michael Douglas ("Wall Street: Raha ei maga"), Michael Angarano ("Almost Famous") jt. Nimiosas kinodebüüti tegev vabavõitluse superstaar Gina Carano, kes teeb ise oma adrenaliinirikkad kaskadööritrikid.


Levitaja: Sonatiin
Lavastaja: Steven Soderbergh
Osatäitjad: Gina Carano, Channing Tatum, Michael Fassbender, Ewan McGregor, Michael Douglas, Antonio Banderas, Michael Angarano, Bill Paxton, Mathieu Kassovitz
Links: Ametlik kodulehekülg, Gina Carano @ Facebook, Ewan McGregor, Antonio Banderas, Channing Tatum


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.