Arthur

1h 50min  |  Komöödia  |  Kinodes alates: 10.06.2011

Romantilises komöödias “Arthur” kehastab Russell Brand vastutustundetut, ent armastusväärset südametemurdjast miljardäri Arthur Bachi, kes on hädadest ja pahandustest väljakeerutamisel alati lootnud kahele asjale - oma piiramatule varandusele ja kauaaegsele ning mõistliku meelega lapsehoidjale Hobsonile (Oscari-võitja Helen Mirren).

Lahke ja ülemeeliku Arthuri päevad mööduvad lõputult lõbutsedes. Kui tema ettearvamatu imago seab ohtu perekonnafondi Bach Worldwide väärika maine, pannakse Arthur fakti ette - abielu kauni, ent ilmselgelt ebaarmastusväärse ja üdini ambitsioonika tippjuhi Susan Johnsoniga (Jennifer Garner), kes Arthurit ohjes hoiaks, või hüvastijätt oma miljardipäranduse ja senise priiskava elustiiliga.

Arthur peaks pakkumise vastugi võtma, kui ta poleks just armunud Naomisse (Greta Gerwig), New Yorgi giidi, kes on samavõrd idealistlik ja spontaanne nagu tema ise. Naomi märkab Arthuri pinnapealse lustilisuse taga midagi enamat ja annab talle tõuke ise oma elu üle otsustama hakata. Arthur peab üksnes välja ütlema, mida ta tahab. Ent millise hinnaga?

Hoidja Hobsoni ebatavaliste abinõude ja igavese innustuse toel võtab Arthur elu kalleima riski ning kogeb täiskasvanuks saamise valusid ja võlusid.

Peaosades Russell Brand (“Lohista ta lavale”), Helen Mirren (“Kuninganna”), Greta Gerwig (“Võtaks vabalt”) ja Jennifer Garner (“Endiste pruutide vaimud”). Filmis teevad kaasa veel Luis Guzmán (“Metroorongi 123 röövimine”) Arthuri autojuhi ja Nick Nolte Susani hirmuäratava isana.

Filmi režissöör on Jason Winer. Stsenaariumi kirjutas Peter Baynham Steve Gordoni 1981.a. samanimelise filmi põhjal.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Jason Winer
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid