Lastega on kõik korras

Lastega on kõik korras

The Kids Are All Right

1h 46min  |  Komöödia, Draama  |  Kinodes alates: 04.03.2011

4 OSCARI NOMINENT!

Parim film



Parim meeskõrvalosa - Mark Ruffalo



Parim naispeaosa - Annette Bening



Parim originaalstsenaarium - Lisa Cholodenko ja Stuart Blumberg



2 KULDGLOOBUSE VÕITJA!

PARIM NAISPEAOSA (KOMÖÖDIA/MUUSIKAL) - ANNETTE BENING!

PARIM FILM (KOMÖÖDIA/MUUSIKAL)

Kaks teismelist (Mia Wasikowska ja Josh Hutcherson) tulevad mõttele otsida üles oma bioloogiline isa (Mark Ruffalo) ning tutvustada talle perekonda, mille venna ja õe kaks ema (Julianne Moore ja Annette Bening) on nende jaoks rajanud. Pärast seda, kui nad kunagise doonori leiavad, ei ole nende majapidamine enam iialgi samasugune, kõik suhted saavad korrapealt uppi löödud ja ümber kujundatud, sageli tragikoomiliste tagajärgedega.

"Lastega on kõik korras" on südamlik komöödia lavastajalt ja kaasstsenaristilt Lisa Cholodenkolt ("The L Word", "Hung"), mille peaosi mängivad Annette Bening ("American Beauty"), Julianne Moore ("Boogie Nights") ja Mark Ruffalo ("Suletud saar"). Lisaks neile teevad kaasa Mia Wasikowska ("Alice imedemaal") ja Josh Hutcherson ("Reis maakera südamesse"). Film on pälvinud hulgaliselt kiidusõnu. The New York Timesi hinnangul on tegu "kaasaegse perekonna peaaegu ideaalselt õnnestunud portreega" ning Entertainment Weekly ütleb selle kohta: "naljakas, nutikas ja seksikas!"


Levitaja: BestFilm.eu OÜ
Lavastaja: Lisa Cholodenko
Osatäitjad: Julianne Moore, Annette Bening, Mark Ruffalo, Mia Wasikowska, Josh Hutcherson, Yaya DaCosta, Kunal Sharma, Zosia Mamet, Joaquín Garrido, Yaya Alafia
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid