Linnaluba

Linnaluba

Hall Pass

1h 45min  |  Komöödia, Romantika  |  Kinodes alates: 15.04.2011

Parimad semud Rick ja Fred (Owen Wilson ja Jason Sudeikis) on juba kaua aega abielus. Nad armastavad oma naisi, aga nagu meestega ikka, peatub nende pilk igal naisel, kes neile nina alla satub.

Ricki ja Fredi abikaasadel (Jenna Fischer ja Christina Applegate) saab meeste jõllitamiskombest kõrini ja nad astuvad abielu värskendamiseks ootamatult julge sammu - annavad abikaasadele „linnaloa“: nädal aega täielikku vabadust teha mida iganes nad tahavad, ilma et peaks hiljem aru andma. Seitse päeva selleks, et uurida, millest kõigest nad enda meelest ilma jäävad... ja vahtimine jäägu edaspidi sinnapaika.

Esmalt tundub meestele, et nad on õnnega koos. Peagi avastavad nad, et nende ootused vallaliste elule - ja nad ise - on tegelikkusest uskumatult kui kaugel.

Peter ja Bobby Farrelly ("Kõiges on süüdi Mary") uues komöödias “Linnaluba” astuvad üles Owen Wilson ("Pulmakütid"), Jason Sudeikis ("Kaugsuhe"), Jenna Fischer ("Kontor"), Richard Jenkins ("Kasuvennad"), Christina Applegate ("Tuvikesed") jt.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Osatäitjad: Owen Wilson, Jason Sudeikis, Jenna Fischer, Christina Applegate, Nicky Whelan, Richard Jenkins, Stephen Merchant, Larry Joe Campbell, Bruce Thomas, Tyler Hoechlin
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.