Midagi laenatut

Midagi laenatut

Something Borrowed

1h 54min  |  Komöödia, Draama, Romantika, Fantaasia  |  Kinodes alates: 06.05.2011

Rachel (Ginnifer Goodwin) on mainekas New Yorgi advokaadibüroos töötav andekas jurist, lahke ja truu sõber ning õnnetul kombel ikka veel vallaline, mida tema parim sõbranna Darcy (Kate Hudson) talle alatasa meelde tuletab. Oma 30. sünnipäevapeo järel ärkab igati viks ja viisakas Rachel Dexi (Colin Egglesfield) seltsis, kellesse ta armus juba juurakoolis, ning kes on ühtlasi Darcy kihlatu. Racheli ja Darcy eluaegne sõprus põrkub tõelise armastusega, tuues kaasa ootamatuid keerdkäike ja plahvatuslikke paljastusi.

Romantilises komöödias teevad kaasa John Krasinski Racheli kauaaegse usaldusisiku ja südamesõbra Ethanina, kes püüab alatasa vältida teda jälitavat armunäljas Claire’i (Ashley Williams) ning võitleb omaenese salajaste armutunnetega; ja Steve Howey enda meelest vastupandamatu seelikuküti Marcuse rollis.

Režissöör Luke Greenfieldi (“Naabermaja pornostaar”) linalugu, mille stsenaariumi kirjutas Jennie Snyder Urman, põhineb Emily Giffini bestselleril „Midagi laenatut“. Peaosades Oscari-nominent Kate Hudson (“Kuulsuse jahil,” “Üheksa”), Ginnifer Goodwin (“Ta pole sinust eriti huvitatud,” HBO sari “Big Love”), John Krasinski (komöödiasari “Kontor,” “See on keeruline”) Colin Egglesfield (noorteseriaal “Melrose Place”) ja Steve Howey.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Luke Greenfield
Osatäitjad: Ginnifer Goodwin, Kate Hudson, Colin Egglesfield, John Krasinski, Steve Howey, Ashley Williams, Geoff Pierson, Jill Eikenberry, Jonathan Epstein, Leia Thompson
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.