Rumal pöörane armastus

Rumal pöörane armastus

Crazy, Stupid, Love

1h 58min  |  Komöödia, Draama, Romantika  |  Kinodes alates: 19.08.2011

Keskikka jõudnud Cal Weaveril (Steve Carell) on elu kui unistus - hea töökoht, kena maja, vahvad lapsed ja naiseks keskkooliaegne armastatu. Ent kui Cal saab teada, et Emily (Julianne Moore) on teda petnud ning tahab lahutust, kukub see "ideaalne" maailm kiiresti kokku. Veelgi hullem on see, et tänapäeva vallaliste seas tundub aastakümneid ühe ja sama naisega veetnud Cal saamatuse kehastusena.

Veetes oma õhtuid kohalikus baaris mossitades, kohtub ja sõbruneb Cal ülieduka naistemehe Jacob Palmeriga (Ryan Gosling). Jacob püüab Cali masendusest välja tuua ja sundida teda eluga edasi minema, avades ta silmad kõigele sellele, mida hetkel enesehaletsuses püherdav mees seni märganud polnud: flirtivad naised, mehised joogid ja stiilne riietus, mida kohalikust supermarketist ei saa.

Cal ja Emily pole aga ainsad, kes armastust võib-olla valest kohast otsivad. Nende 13-aastane poeg Robbie on hull oma 17-aastase lapsehoidja Jessica järele, too aga omakorda unistab Calist! Ning hoolimata Cali totaalsest muutumisest ja sellega kaasnevatest vallutustest on üks asi, mida muuta ei saa, tema süda. See juhib meest pidevalt tagasi algusesse.

Romantilise komöödia "Rumal pöörane armastus" lavastasid Glenn Ficarra ja John Requa. Osades Steve Carell ("Põrgulik kohting"), Ryan Gosling (“Päevaraamat”), Julianne Moore (“Lastega on kõik korras”), Emma Stone (“Häbimärk”), John Carroll Lynch (“Suletud saar”), Marisa Tomei (“Mida naised tahavad”), Kevin Bacon (“Frost/Nixon”), muusikamaailma superstaar Josh Groban jt.


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Glenn Ficarra, John Requa
Osatäitjad: Steve Carell, Ryan Gosling, Maija Polsley, Julianne Moore, Beth Littleford, Analeigh Tipton, Joey King
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid