Punamütsike

Punamütsike

Red Riding Hood

1h 40min  |  Draama, Põnevik, Õudus, Romantika, Fantaasia, Müsteerium  |  Kinodes alates: 29.04.2011

Valerie (Amanda Seyfried) on noor ja kaunis naine, keda tõmbab kahe mehe poole. Ta armastab mõtisklevat Peterit (Shiloh Fernandez), kuid tema vanemad on korraldanud abielu jõuka Henryga (Max Irons). Valerie ja Peter ei soovi teineteist kaotada ning kavatsevad üheskoos põgeneda, kui linna rabab uudis - Valerie vanema õe tappis ümbritsevas metsas elutsev libahunt.

Elanikud on aastaid elajaga kõrvuti elanud - seda tänu igakuistele loomohverdustele. Ent hundi hammas läheb verikuu aegu verele ja sedakorda nõutab ta inimohvri. Kättemaksu ihkavad inimesed pöörduvad kuulsa libahundiküti - Isa Solomoni (Gary Oldman) poole. Solomon hoiatab, et päeval inimese ja öösel hundina uitaja võib olla keegi külaelanike seast. Iga järgmise ohvriga tõstab Valeries pead kahtlus, et libahunt võib olla keegi, keda ta armastab. Linna raputab paanika, ent Valerie avastab elajaga ootamatu sideme - millegi, mis neid halastamatult teineteise poole tõmbab, tehes neist mõlemast nii kahtlusalused... kui peibutised.

Romantiline fantaasiapõnevik "Punamütsike" läheneb tuntud legendile uue nurga alt.

Osades Amanda Seyfried ("Chloe", "Mamma Mia"), Gary Oldman ("Bram Stokeri Dracula"), Max Irons ("Dorian Gray"), Shiloh Fernandez ("Gossip Girl"), Julie Christie ("Trooja", "Doktor Zhivago"), Virginia Madsen ("Külili") jt. Lavastas Catherine Hardwicke ("Videvik").


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Catherine Hardwicke
Osatäitjad: Amanda Seyfried, Gary Oldman, Billy Burke, Shiloh Fernandez, Max Irons, Virginia Madsen, Lukas Haas, Julie Christie, Shauna Kain, Michael Hogan
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid