Sucker Punch - põgenemine reaalsusest

Sucker Punch - põgenemine reaalsusest

Sucker Punch

1h 50min  |  Märul, Põnevik, Seiklus, Fantaasia  |  Kinodes alates: 01.04.2011

Sule silmad. Ava meeled. Sa ei ole selleks valmis.

“Sucker Punch - põgenemine reaalsusest” on eepiline fantaasiamärul, mis viib noore tüdruku elavasse kujutlusmaailma ja pakub talle pääseteed süngest reaalsusest. Piiranguteta fantaasiamaailmas võib ta minna kuhu tahes ja teha mida tahes. Tüdruku uskumatud seiklused hägustavad piiri tõelise ja väljamõeldise vahel.

Babydolli (Emily Browning), keda hoitakse vastu tahtmist luku taga, kannustab uskumatu elujanu. Ta otsustab oma vabaduse eest võidelda ja ärgitab nelja tüdrukut - otsekohest Rocketit (Jena Malone), elukogenud Blondiet (Vanessa Hudgens), üdini ustavat Amberit (Jamie Chung) ja tõrksat Sweet Pea’d (Abbie Cornish) - oma hirmsate vangistajate Blue (Oscar Isaac), Madam Gorski (Carla Gugino) ja High Rolleri (Jon Hamm) küüsist põgenema.

Tüdrukuid ootavad fantastilised lahingud alates samuraidest ja lõpetades madudega, relvadeks kõik, mida kujutlusvõime suudab välja mõelda. Nad peavad üheskoos otsustama, mida nad on ellujäämise nimel valmis ohverdama. Wise Mani (Scott Glenn) abi ja hea õnne korral ootab neid hämmastava teekonna lõpus vabadus.

Zack Snyderi (“Valvurid,” “300”) loova visiooni äratavad ellu noored näitlejad Emily Browning (“Kutsumata külalised”), Abbie Cornish (“Särav täht”, "Hea aasta"), Jena Malone ("Uhkus ja eelarvamus", "Into the Wild"), Vanessa Hudgens (“Keskkoolimuusikal”) ja Jamie Chung (“Sorority Row”). Lisaks neile teevad kaasa Oscar Isaac (“Robin Hood”), Carla Gugino (“Valvurid”), Jon Hamm (“Külm linn,” telesari “Mad Men”) ja Scott Glenn (“Bourne’i ultimaatum”).


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Zack Snyder
Osatäitjad: Emily Browning, Abbie Cornish, Jena Malone, Vanessa Hudgens, Jamie Chung, Carla Gugino, Oscar Isaac, Jon Hamm, Scott Glenn, Richard Cetrone
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.