Lõpp-punkt 5

Lõpp-punkt 5

Final Destination 5

1h 35min  |  Põnevik, Õudus  |  Kinodes alates: 09.09.2011

Kuhu sa ka ei põgeneks või peitu ei poeks - surma ei õnnestu ninapidi vedada. Või siiski? Filmis “Lõpp-punkt 5” varitseb vikatimees igal sammul - see paljastab oma hirmuäratava pale firmapeole suunduvatele kolleegidele.

Sam (Nicholas D’Agosto) näeb bussisõidul nägemust, kus tema ja enamus tema sõpru hukkuvad kohutavas sillavaringus. Peagi muutub tema nägemus reaalsuseks ja ta kiirustab oma kolleege, sõpra Peterit (Miles Fisher) ja tüdruksõpra Mollyt (Emma Bell) põgenema enne, kui neid tabab surm.

Ent need õnnetud hinged ei oleks tohtinudki ellu jääda. Algab võidujooks ajaga - seltskond püüab siiski iga hinna eest surmasuust pääseda.

“Lõpp-punkt 5” on juba sarja teine film, mis jõuab kinoekraanidele 3D-s. Tegu on ühtlasi režissöör Steven Quale’i lavastajadebüüdiga. Eric Heisserer kirjutas stsenaariumi Jeffrey Reddick tegelaskujude põhjal. Produtsentideks on ka viiendal korral Craig Perry ja Warren Zide, tegevprodutsentideks Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter, Erik Holmberg ja Sheila Hanahan Taylor.

Osades Nicholas D’Agosto (“Särtsu täis,” telesari “Heroes”), Emma Bell (“Külmunud,” telesari “Elavad surnud”), Miles Fisher (telesari “Mad Men” ja “Kõmutüdruk”), Courtney B. Vance (telesari “Meenutades tulevikku,” “Kiirabihaigla”), Arlen Escarpeta (“Reede 13”), David Koechner (“Kontor,” “Uudisteankur”) ja Tony Todd (“Kirves II”), P.J. Byrne (“Õhtusöök jobudele”), Ellen Wroe (telesari “Huge”) ja Jacqueline MacInnes Wood (telesari “Vaprad ja ilusad”).


Levitaja: ACME FILM OÜ
Lavastaja: Steven Quale
Osatäitjad: Nicholas Agosto, Emma Bell, Miles Fisher, Ellen Wroe, Jacqueline MacInnes Wood, Arlen Escarpeta, David Koechner, Tony Todd
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.