Mehaanik

Mehaanik

The Mechanic

1h 32min  |  Draama, Märul, Põnevik  |  Kinodes alates: 28.01.2011

Arthur Bishop (Jason Statham) – on - "mehaanik" – professionaalne palgamõrtsukas, kellel on range koodeks ja kes teeb ideaalselt oma tööd. Tema tegevus nõuab ametialast täiust ja täielikku eraldatust. Ta on sellel alal parim. Kuid kui tema mentor ja lähedane sõber Garry (Donald Sutherland) hukkub, otsustab Arthur Bishop isiklikult leida üles need, kes selle hukkumise taga on.

Järgmise sihtmärgi valib ta ise – süüdlased peavad saama karistatud. Arthuri missioon raskeneb, kui tapetud Garry poeg Steve (Ben Foster) palub teda õpetada talle selgeks kõik mõrvari töö peensused. Ka tema tahab isa eest kätte maksta. Kuid Bishop, kes on alati tegutsenud üksi, ei saa Garry pojale selga keerata. Halastamatu palgamõrvar teeb saatusliku vea.

Osades Jason Statham ("Riskikuller", "Adrenaliin"), Ben Foster ("3:10 Yumasse"), Donald Sutherland ("Itaalia rööv") jt. Lavastas Simon West ("Vanglaekspress", "Tomb Raider").


Levitaja: SmartWay Systems OÜ
Lavastaja: Simon West
Osatäitjad: Jason Statham, Ben Foster, Tony Goldwyn, Donald Sutherland, Jeff Chase, Mini Anden, James Logan, Joshua Bridgewater, John McConnell
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.