Karupoeg Puhh

Karupoeg Puhh

Winnie the Pooh

1h 3min  |  Animatsioon, Kogupere  |  Kinodes alates: 21.10.2011

Walt Disney Animation Studios naaseb kuulsasse Saja Aakri Metsa animafilmiga "Karupoeg Puhh", mis on esimene täispikk Puhhi-film 35 aasta jooksul. Täiesti uues loos kohtute jälle maailma armastatuima mõmmikuga, aga lisaks temale on kohal ka kõik teised muhedad-lahedad tegelased, kellel on kaks suurt muret: kust saada Iiahile uus saba ning kuidas leida üles Christopher Robin? Nii et tuleb üks väga tihe päev väikesele karule, kes tegelikult soovis vaid veidike mett leida.

Oma hääle andsid eestikeelsele versioonile Lauri Nebel (Karupoeg Puhh), Peeter Tooma (Iiah), Andero Ermel (Jänes), Taavi Teplenkov (Tiiger), Lauri Saatpalu (Öökull), Venno Loosaar (Notsu), Harriet Toompere (Kängu), Karl Filipp Varres (Ruu), Martin Torp (Christopher Robin), Margus Tabor (Tulnvars), Piret Jalakas (Kägu) ja Ain Lutsepp (jutustaja). Laulavad Kaire Vilgats ja Jakko Maltis, tõlkijaks Piret Jalakas, laulude tõlge Uku Toomet. Dublaazh valmis helistuudios Orbital Vox. Dublaažirežissöör on Erki Aule.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Don Hall
Osatäitjad: John Cleese, Jim Cummings, Bud Luckey, Craig Ferguson, Gilbert Gottfried, Jack Boulter, Travis Oates, Kristen Anderson-Lopez, Wyatt Dean Hall, Tom Kenny, Huell Howser
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid