Vesi elevantidele

Vesi elevantidele

Water for Elephants

2h 1min  |  Draama, Romantika  |  Kinodes alates: 13.05.2011

Kui Jacob Jankowski (Robert Pattinson) hüppab mööduva tsirkuserongi peale, siseneb ta võõrasse, paeluvasse ja ligitõmbavasse maailma, mis rändab päevast päeva ühest linnast teise läbi terve riigi.

Jacob, kes õppis ülikoolis loomaarstiks, kuid jättis pärast vanemate surma õpingud sinnapaika vahetult enne diplomi saamist, asub hoolitsema tsirkuse loomade eest. Tema ellu astub ühel saatuslikul hetkel imekaunis Marlena (Oscari-võitja Reese Witherspoon), kes on aga abielus Augustiga (Oscari-võitja Christoph Waltz), karismaatilise ent samas ettearvamatu loomataltsutajaga.

Jacob, Marlena ja August kistakse saatuslikku armukolmnurka, millest keegi neist ei pääse ilma sügavate hingehaavadeta. Ja vahel tundub, et haavad ei pruugi jääda üksnes hingelisteks...

See on eepiline jutustus armastusest kahe teineteist leidnud inimese vahel, kes enda õnnetuseks elavad maailmas, kus armastus on luksus, mida üksnes vähesed ja privilegeeritud võivad endale lubada...

Peaosades Robert Pattinson ("Videviku" saaga) ning Oscari-võitjad Reese Witherspoon ("Walk the Line") ja Christoph Waltz ("Vääritud tõprad"). Lisaks neile teevad kaasa Hal Holbrook ("Wall Street"), James Frain ("True Blood"), Tim Guinee ("Hea naine"), Paul Schneider ("Lars and the Real Girl") jt. Filmi lavastas Francis Lawrence ("I am Legend", "Constantine"). Film põhineb Sara Grueni ülemaailmsel bestselleril.


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Francis Lawrence
Osatäitjad: James Frain, Robert Pattinson
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.

Pildid