Kuningas Lear - National Theatre Live

Kuningas Lear - National Theatre Live

King Lear

3h 10min  |  Teater  |  Kinodes alates: 03.02.2011

Forum Cinemas toob Sinuni:

London National Theatre’i otseülekanded

Sinu kinos Tallinnas, Tartus ja Narvas

National Theater on alustamas oma teist otseülekannetehooaega, et tuua vaatajateni üle maailma oma säravaimad etendused, kus nimekad näitlejad teevad unustamatud rollid tänapäeva kuulsate teatri- ja filmilavastajate käe all valminud lavastustes.

William Shakespeare

„Kuningas Lear“

3. veebruar 2011 kl. 21:00

The Donmar Warehouse koostöös National Theatre’iga esitleb: teatri kunstilise juhi Michael Grandage’i lavastus – William Shakespeare’i Kuningas Lear, mis jõuab otseülekande vahendusel meieni Donmar Warehouse'ist Covent Gardenis.

Vananev monarh. Killustunud kuningriik. Lapse armastus on tagasi lükatud. Lear sukeldub kaosesse ning kahtluse alla seatakse kõik, millesse ta kunagi uskus.

“Kuningas Lear”, üks Lääne-Euroopa kirjanduse pärlitest, uurib inimeksistentsi tõelist olemust: armastust ja kohustust, võitu ja kaotust, head ja halba.

Etendus on sündinud Derek Jacobi ja Michael Grandage'i koostööna, kes on varem koos töötanud etenduste “Tormi”, “Don Carlo” ja “Kaheteistkümnes öö” juures. Grandage’i loovtiim - Christopher Oram, Neil Austin ja Adam Cork on ühtlasi meeskonnaks, kes on toonud lavale Tony auhinnaga pärjatud Broadway hiljutise hiti Red.

3h (üks vaheaeg)


Levitaja: Forum Cinemas AS - ESTONIA
Lavastaja: Michael Grandage
Links: Ametlik kodulehekülg


    

Osta pilet

Valitud kinodes antud kuupäeval filmi seansse ei ole.